Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Battleship

    minimális spoilerek

    A sok negatív vélemény után rosszabbra számítottam :) Igaz, hogy még így is egy egyszer nézhető valami, de egynek tényleg elment.

    Negatívumok:
    A bevezető lehetett volna rövidebb, meg elég érdektelen is volt. A színészek semmi kiemelkedőt nem tudtak alakítani, mert ez a film arra alkalmatlan volt. Rihánnya tényleg totálisan felesleges volt, egyszerűen utálom, ha egy 40 kilós nő akar kemény legényt játszani :((( Én valami férfiszínészt raktam volna be a helyére. Idegesítő volt már a feje is. Még az a szerencse, hogy túl sok szerepet nem kapott, tényleg csak ilyen 1 sorosokat lőtt el.

    Pozitívumok:
    Viszont az az érzésem, hogy ha nem a csatahajó lett volna a központi téma, hanem egy normális idegeninváziós filmet készítettek volna, akkor egész jó kis cucc lehetett volna belőle, mert a szárazföldi részek (az a kevés) meg úgy az egész inváziós téma elég korrekt volt. A CGI is rendben volt, az idegenek is jók lettek, volt egy kis Halo/Mass Effect/Predator beütésük :U Ugye a csatahajós témából önmagában nem sokat lehetett volna kihozni, ezért még kiegészítették kicsit, viszont jobb lett volna, ha inkább egy rendes idegeninváziós filmhez lett volna csak kiegészítés a csatahajó 1-2 jelenetben. :U

    Pozitívum még az öreg veteránok, meg a végső csata, az elég feelinges és látványos is lett.

    Összességében: egy unalmas hétvégi estén nézhető látványfilm, ha nem várunk tőle semmi extrát, akkor még szórakoztathat is :)

    5/10 (ha nem lett volna Rihánnya, akkor talán még plusz 1 pont, de volt...)

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák