Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Line of Sight

    trailer

    megint egy bringás film, ez most dokumentum film jelleggel. Lucas Brunelle munkája, több, mint 10 évig gyűjtötte az anyagot, és egy szenzációs filmet sikerült készítenie belőle. az első fele főleg fixes, alleycat versenyek a kezdetektől máig, a második fele pedig világjárás bringával, amit csak el lehet képzelni. a mai nap tanulsága: gyakorlatilag nincs olyan, amivel egy outi nem birkózna meg :)

    a film célközönsége elég pici, mivel a fixes futár része életveszélyes, nagyon felelőtlen, ön és közveszélyes, a bringás társadalom jó része is elítéli. ugyanakkor brutális látvány, és hihetetlen reflexek és bringaismeret, én részemről imádom nézni. nem helyeslem a dolgot, de nem ítélem el, halkan jegyzem meg, hogy a közúti bringás balesetek döntő többsége nem ezektől a bringásoktól származtatható.

    visszatérve a filmre, lenyűgöző, engem a guatemala-i rész fogott meg a legjobban. a víz alatt bringázás se hétköznapi móka :) ez a Lucas egy fantasztikus személy lehet, részemről minden tiszteletem az övé, ha csak feleannyit látok életemben, mint ő, már boldog leszek.

    *belsősöknek(bringásoknak):

    az alleycat versenyek nagyon izgalmasak, a koppenhágai tetszett a legjobban, a metrón lévő mozgó chekpoint valami fantasztikusan ötletes :) a newyorkiak nagyon odarakják neki, de könnyebb dolguk van, mint pl itt pesten, ott sokkal lassabb a forgalom a legtöbb helyen .

    9/10

    a film igazság szerint tökéletes, a -1 pont a fixes rész miatt jár, mert mégiscsak extrém felelőtlen, nem követendő példa

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák