Hirdetés

Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Két napig nem voltam, és máris mi megy itt.. Mit szidjátok már ennyire a Clover-filmet?? Komolyan, egyikőtöket sem értem, de tényleg. Egyszerüen nem bírom felfogni azt, miért kell ennyit gondolkodni ezen, mikor krvára nem azért készült ez a film, h gondolkodj, hát nem fogjátok fel?? De tényleg, ez már röhej számomra.
    Integra, rólad tudjuk, hogy annyira igényes és válogatós vagy, hogy ugy szednéd ki a riszköretből is a rossz szemeket a kínainál, te ok vagy. Monstre, sztem akinek a van Helsing (elkúrt) mesécske tetszett és imádja és nem érti min tudtam röhögni kínomban 5 percenként, az inkább ne szólaljon meg Cloverfield ügyben, főképp ne olyat amiket írsz. Dilikutya. Sajnálom, h nem tetszett, de az, h nem jobb egy közepes szörnyes katasztrófafilmnél, ez nem igaz, mivel ha a régi blair witch-hájpot nem vesszük, ez ujdonság volt, mindenképpen, és már csak emiatt sem átlagos, vagy közepes. #4496 dokar. Valószínű, hogy mivel egyszem átkozott digikamerával vette fel, ráadásul egy szerencsétlen gyerek, és még sötét is volt, nem fogod kivenni az utca épületein meg a járdán sötétlő itt ott felbukkanó tócsákat, cseppeket. De tényel ne menjunk már ebbe ennyire bele.. Miért nem veszekedtek azon inkább akkor már, honnan jöhetett a godzilla...

    Igazából, azért is akadtam ki most ezen és azon, hogy ennyire letérdelt mindenki egymás elé és osztja az okosságokat a Cloverfielddel kapcsolatban, mert pont én vagyok az, aki annyira rühelli, ha egy filmben idiotaságok, klissék, amerikai baromságok vannak, és ugy válogatom meg ma már a filmeket, mert egyre kevesebb az ilyen, de ez a film nekem most olyan volt, mesebeli szörny ide vagy oda, amitől lehidaltam.
    Biztosan azért, mert nem akartam közben gondolkodni, talán eszembe se jutott..

Aktív témák