Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már egy ideje töprengem, megnyissam-e ezt a témát. Végül megnyitottam. Többször gondban voltam, ha valami filmről akartam írni, mert például egy éppen csak bejelentett filmet nem írhatok se a Kedvenc filmekbe ([link]), se az Életem legrosszabb filmjébe ([link]). De a két topik se a címének megfelelően működik, mivel boldog-boldogtalan beír mindent, pedig az életemnek csak egyetlen legrosszabb filmje van, és szerintem ezzel más is így van. Legyen ez az a topik, ahol értelmesen el lehet beszélgetni filmes témákról, ide lehet írni élményeket, híreket, észrevételeket, és bármit, ami a mozi, a filmek világával kapcsolatos (na jó, a bulvárt hanyagoljuk, ahogyan tisztelettel kérném az „X film szar” típusú, építőnek nem nevezhető hozzászólásokat is, valamint mindent, ami Index/Cinematrix).

/Dilikutya/

A spoiler irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó olyan információ, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú információk (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók. /Wikipédia/

Előzmények:
Filmvilág - Archívum I.[link]

[ Módosította: ollie ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

röff

(#3) Janoska26 válasza Integra (#2) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

az jó film vót :C
tiv83us : Nekem konkrétan Mozillával nem is jön be semmi, sebaj elnézzük ezt a kis bakit a télepónak, öreg már előfordul. ;)

Lord Zero : Nem látod benne a pirosruhás nőt??? :Y :DD

[Szerkesztve]

(#4) tiv83us válasza Racecam (#1) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kicsit RI/OS3-as a link a hsz-ben ;]

Hold the line!

(#6) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez a kék lagúna valami kiborító...
na de nem baj!
van itt szívem érted rapes:))

(#7) mazda626 válasza Integra (#6) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Aránylag még nézhető is, bár ez a sok szexjelenet és a pucérkodás... :DDD :DDD

(#8) PazsitZ válasza Integra (#6) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A csaj viszont szerintem jó benne.
Ha egyeseknek nyálasnak is tünik a Rád vagyok kattanva- Down To You filmje pl nekem tetszik. :U

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#9) mazda626 válasza PazsitZ (#8) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Jaja, ahhoz képest, hogy hol élnek, meg alig tanították őket beszélni jól kenik. A csajszinak SPOILER borotvált a hónalja SPOILER .

(#10) diablo1984 válasza mazda626 (#9) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

hát istenem nekem amúgy sem lenne szimpi egy kiszel tünte 10cm-es borotválatln hónajjal egy lakatlan szigeten.....igaz itt drága hazánkban sem és borotvált hónajjal.... ;] :D

SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

(#11) Integra válasza PazsitZ (#8) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egy kis cickóturbó azért nem ártana neki:)

na de most jön colombo!:)

(#12) Integra válasza Integra (#11) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

durva leslie nielsen van benne....
milyen fiatal az öreg:DDD

de most megy a matolcsy meccs

(#13) Diego!

Diego!
(őstag)

666: Tényleg tiszta omen az egész csak modern változatban, nem nagyon jött be...A régi omenek az igen, azok jók. :R

(#14) diablo1984 válasza Diego! (#13) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

de az új omen 666 amit múlt évben forgattak, az nekem tetszett, ez annak lehet valami ocsmány klónja! :(

(#15) Calibos válasza Integra (#6) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

pedig régen igen csak nagy durranás volt :)

(#16) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

A balhé című film megy a TV2-őm. Nagyon jó film, már láttam.

(#17) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Megit remnykedve teszem fel akerdes: van ostanban uj film amire erdemes idot szanni?
koszi

udv

neduddki

p.s. koszon nem transformesr inkabb kihagyom, tul oreg vagyok en mar ehhez:- )

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#18) Integra válasza mazda626 (#16) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

miután a laguna seca-i időmérőt nem látom, nekem is ez marad.. :(

(#19) Jeannie

Jeannie
(senior tag)

Tegnap nem tudtam aludni, kínomban tévét néztem és negyed-fél három fele a Memento-t adták valamelyik kereskedelmi adón. Hát az valami eszméletlen film, nem tudtam rajta elaludni, pedig négyig tartott, remekül szórakoztam. Aki szereti az izgalmas már-már krimis thrillereket, annak kötelező, mint a Blöff :C

(#20) csapos2 válasza neduddki (#17) üzenetére

csapos2
(PH! addikt)

Pl.: Megérzés (Premonition)

Ha még nem láttad, és nem is hallottál róla, úgy nézd meg, hogy nem olvasol róla, nem nézegetsz belőle előzetest. Ha láttad, vagy hallottál róla, akkor kisnyúl.

Szerintem.

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#21) Integra válasza Jeannie (#19) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tv2 volt
késő éjjelente adnak néha valóban jó filmeket

(#22) neduddki válasza csapos2 (#20) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Oke beprobalom! koszi

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#23) Integra

Integra
(Jómunkásember)

the descent
ezt látta már valaki?
[link]

(#24) diablo1984 válasza Integra (#23) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

ez a barlang nevű cuccos lenne? :F

mod: látom, hogy igen! van ebből egy régebbi és egy új is, a régi nekem nem tetszett, az új viszont ütős kis horror! :R

szrk-szerk: nem 2 verzió, csak a fordítók nem tudták, hogy másikat is fordítottak barlang címmel! az egyik búváros-szörnyös, a másik barlangász-szörnyös! a búváros az nekem tetszett, a másik valamiért nem annyira, idaz már egyikre sem emléxem kristálytisztán! :D

[Szerkesztve]

(#25) Integra válasza diablo1984 (#24) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azt nemtom hogy ez barlangos vagy barlangos szörnyes:)
2005-ös, ennyit tudok, meg hogy megvan, megnézzem e vagy sem:)

(#26) LOTR válasza Integra (#25) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

van a the descent, meg a the cave, ha jól tudom mindkettő a barlang néven futott nálunk
az előbbi egy barlangász (vagyis akik szeretik az extrém sportokat) lánycsapat kálváriáját mutatja be, míg utóbbi egy hivatásos barlangászcsapatét (vagy felderítőcsapat)

mindkettő kb arról szól, hogy a föld alatt milyen lények élnek akik nem épp az ember barátai, és hőseinkenek valahogy ki kéne jutniuk abból a lyukból
1x nézhető darabok, nem rossz film egyik sem, de semmi extra

One Ring to rule them all

(#27) Drizzt válasza Integra (#23) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajnos igen, szerintem szörnyen unalmas, azt mondták, hogy a vége jó, de az se annyira, hogy megérje végigunni érte az egészet.

(#28) diablo1984 válasza LOTR (#26) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

ja, az egyiikben valami régi templomosszörny, vagy mi van, a másikban valami emberszabású de emberevők! én is sohasem tudom mikor melyik barlangról van szó, mert ezek a hülye magyar címadók sem tudják, hogy mi létezik és mi nem! :(

(#29) Karex válasza Drizzt (#27) üzenetére

Karex
(senior tag)

A The Cave -hez képest még mindig egy zseniális alkotás. (: Azt kerülje mindenki, a Descent viszont nézhető.

(#30) Integra

Integra
(Jómunkásember)

köszi drizzt meg lotr:)

most amit megnézek majd az a pathfinder [link]
szeretem az ilyen 13ik harcos féle filmeket:)
bár ez az 5.1-es érték nem valami bíztató

[Szerkesztve]

(#31) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Retekklubbon most kezdődik a Street Fighter. :D :DDD Ján Klód Ván Dám főszereplésével. :)) :R

(#32) Integra válasza mazda626 (#31) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a nagy klasszikus:)
de nemsokára laguna seca az euron:))

(#33) Lortech válasza Integra (#25) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Én láttam, és eléggé bejött. Vannak benne szokásos horror hülyeségek, de vérengzős horrorban nálam dobogó környékén mozog.

(#34) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most néztem meg a fantasztikusan szar 4 második részét, és hát semmivel se lett jobb mint az első rész.Egyedül a láthatatlan bukszáért volt érdemes megnézni a filmet,a többi rész elég felejtős volt

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#35) LOTR válasza Jégkokó (#34) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

na akkor meg ha nem láttad pláne megérte megnézni :D

One Ring to rule them all

(#36) Lortech válasza LOTR (#35) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

PH! aranyköpések? :))

(#37) Integra válasza LOTR (#35) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ezen sírok én is a röhögéstől, ez nagyon jól jött ki:))

(#38) Drizzt válasza Lortech (#33) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Áhh, de nekem úgy rémlik, hogy vérengzés is csak kb. az utolsó negyedében van.

Hills have eyes 2-ről most ugrott be, hogy még szintén nem írtam semmit, na az is hasonló film, csak legalább végig vérengzenek, s annyira rossz, hogy már jó.

Most meg elkezdtük nézni a History Boys című filmet, fél óráig bírtuk. :( Hihetetlenül irritáló egy film.

Úgyhogy Vörös Sárkány. A Manhunter remake-je modernebb köntösben, nameg Hopkins+Norton.

JAh, meg erről: tegnap láttam először a bárányok hallgatnakot. Tényleg nagyon jó film, tetszett! Elhatároztam hogy holnap tehát Hannibal is meg lesz tekintve újra. Most rákattantam ezekre. :U

(#39) Lortech válasza Drizzt (#38) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Nekem is úgy rémlik, de jó az atmoszférája addig is, meg nem gagyizzák el, mint sok más horrort.
Nekem is nagy kedvencem a Hannibal tetralógia, köztük is a Hannibál. Sokszor láttam őket, a Dante operás rész gyakran eszembe jut, soha nem felejtem el (Vide Cor Meum).

(#40) monstre válasza Lortech (#33) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sztem a cave sokkal jobb mint a descent...
dehogy verengzos horror lenne az tulzas :) ez csak egy ijesztegetos thriller par horror elemmel :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#41) diablo1984 válasza monstre (#40) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

nekem is a cave jobban tetszett!
más:
megnéztem a Fantasztikus 4-es új részét, szerintem izgalmas eléggé, csak egyrészt az utazóról nem tud meg a néző sokmindent és a főgonosszal is hamar elbánnak! tarthatott volna a film mény háromnegyed órát és akkor kibonthatták volna ezt a szálat is!
8/10 az értékelésem

(#42) bandus válasza diablo1984 (#41) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak azok a barmok nem értem miért ezüst utazónak fordították az ezüstlovast :W

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#43) diablo1984 válasza bandus (#42) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

biztos látták a vonatjegyet a zsebében.... ;] :DDD

most az idióták ezüst deszkásnak vagy ezüst szörfösnek is fordíthatták volna! biztos nem kísérték figyelemmel a képregényt! :(

[Szerkesztve]

(#44) Killdog válasza diablo1984 (#41) üzenetére

Killdog
(újonc)

Na arra kiváncsi leszek...amúgy mennyi idős a film?

(#45) Lortech válasza monstre (#40) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Szerintem nem arról a Descentről beszélsz, amiről szó volt [link], hanem erről: [link], de van még másik is.
Cave nekem nem jött be, szvsz gyenge a The Descenthez képest, de kinak a pap...

[Szerkesztve]

(#46) monstre válasza Lortech (#45) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem, nem, egy descentrol beszeltunk :)
en mondjuk elobb lattam a cavet es kesobb a descentet, viszont aki forditva latta, annak meg a csajos jott be jobban :)
te melyik oldalt vagy? :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#47) diablo1984 válasza monstre (#46) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

én is a cave-et láttam hamarabb, majd a descent-et, mert azt hittem, hogy az előbbit találtam, csak szinkronosban....

(#48) Lortech válasza monstre (#46) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Utóbbi. Nekem sokkal inkább horror volt a The Descent, és a Cave-ben még annyi vérengzésre sem emlékszem, csak közepesen kimaszkolt szörnyekre, meg -a mai tini horrorfilmekhez méltóan- szokatlanul idiótán viselkedő szereplőkre. Felhúzott kissé, úgy rémlik. Lehet, hogy csak ''olyan'' hangulatom volt éppen.

(#49) Wolverine válasza bandus (#42) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Silver Surfert a magyar képregényekben már 15 éve is Ezüst Utazónak hívták :P Ez a ''hivatalos'' fordítása.
szerk: a mostanában magyarul megjelenő Ultimate F4-et nem ismerem, nem tudom, abban minek fordították; ha másnak, akkor ott cseszték el.

[Szerkesztve]

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#50) Arnold2 válasza Wolverine (#49) üzenetére

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja ezt én is így tudom!

(#41) diablo1984: Most minden parasztság és ''mostmegmondom'' nélkül kérdem: Neked tényleg ilyen alacsony az igényed egy jó film iránt? Valamint: Téged tényleg ilyen könnyű lenyűgözni?
8 pont? Már a 4 is sok lenne. Tudom különbözőek vagyunk meg minden hasonló duma,de ennyire? Na mindegy...
(Fogadjunk a Transformers is tetszett,mi? ;] :P )

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.