Hirdetés

Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz atike #15885 üzenetére

    de de de.. :K anno, 98-ban, amikor az első fecskék feltüntek, a godzilla, az midnight express és a kegyetlen játékok voltak az elsők - hát nálunk ott csabán csak egy helyen az uniban voltak láthatóak és 7500/8500 volt az árak. De ez annyira uj volt még akkor, hogy amikor voltak pl az elektroház napok, és ugye mentek a demo-k, ujdonságprezentáciok meg akciok ezerrel, akkor is még inkább hifi vhs-ről tolták a pro-logic-ot, dvd talán ha egy helyen volt, a panásoknál, a pana plazmával együtt debütált, és ott már a godzilla-dvd-t pörgették rajta. Régis szép idők..:)
    Mindenesetre, akkor még nagy értéke volt a csodakorongoknak, szétnyitva rakták ki mondom, vitrinbe, nem csak ugy polcra.. Dehát akkor még, játszója se volt senkinek, én meg ott vertem mindig, délutánonként..

    #15886 BITBOYS á, ez ratyi kép. vagy negyedoráig kerestem amikor irtam a posztot, az eredeti képet, de nem találtam én sem. A neve sem ugrik be most a tokjának, de a lényeg, még az a jófajta keménytokos, oldalt benyomos/nyitós plastic volt, igényesen.

    #15888 atike az az.. :K de tévedsz, pont az volt az eredeti tok-szabványa a dvd-lemezeknek. Utánna jött az olcsósítás, a gagyisodás, és azóta már a hulladék filléres tokok vannak. Nekem sokkal jobban tetszettek azok a plastikok.
    de volt nekik egy nevük a tökömbe nem akar most beugrani :((( :(((

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák