Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • n0tr3adY81

    aktív tag

    válasz height #2863 üzenetére

    Kissé elavult tutorial, és eleve szar. Lehet '11-ben működött, ez így nem fog működni '15-ben.

    Ajánlom figyelmedbe a Nádasdfalva mapot, abban plusz növény csak a sunflower (napraforgó). Normálisan van beültetve, működik. Abból ki tudod szedni, és az alapján tudod, hogy mit kell keresned a többi növényre vonatkozóan.

    Egyrészről : a plusz növény(ek)hez kelleni fog a zzz_multifruit + zzz_multifruitmodule_standard mod. Ez teszi lehetővé a vetőgépeknek, hogy egyáltalán érzékelje a plusz növényt. Illetve kelleni fog még egy file, az additional_fruittyes.lua.

    Azzal, hogy beírod az .i3d -be, csak mint "fólia növényt" tudod használni. Egyszer lerakod a mapra a beállított státuszban és itt a történet vége. Nem tudsz vele mit kezdeni.

    Kelleni fog egy üres, mappal megegyező méretű .grle vagy .png fájl, ami tárolja, hogy HOVA is vetettél. Ez mindig a növény_density.grle v. növény_density.png nevet használja, amire van hivatkozás is az <file> részen az .i3d-ben.

    Tipp: a fileID számozást minimum 10000-től kezdjük el, vagy még magasabb számmal, hogy BIZTOSAN ne akadjon össze más foliage-el. Akkor fogja újra sorszámozni a fileID-ket, amikor GE-ben rányomsz a mentés gombra.

    Ezen a linken van egy normális tutorial, hogy is kell helyesen betenni plusz növényt a mapba.

    Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit

Új hozzászólás Aktív témák