Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    Mára maradt a saját összefoglalóm.

    Csak az érdekességekről írok.

    K1000: Sileo volt az első erősítő, ami valóban képes volt kiszolgálni a K1000-et. Sokszor hallgattam már, mindig nagyon tetszett a füles, csak azon fanyalogtam, hogy eddig nem volt tökéletes hozzá semmilyen erősítő. Pedig volt már alatta minden több ezer euróig bezárólag. Na, a Sileo tényleg kihozta belőle az utolsó cseppet is. Ezek ketten együtt olyan szintet hoztak, amit fejhallgatótól sosem gondoltam, hogy lehetséges.

    K340: Érdekes füles, pár éve nekem is volt egy, de az nem volt ehhez mérhető. Sőt az enyém semmilyen normális füleshez nem volt mérhető. A gazdija is mondta, hogy ez a 4. darab nála, az összes többi közelében sincs ennek a példánynak. Ezt csak azért írom le, nehogy valaki fejvesztve rohanjon K340-et vásárolni, csak mert a talin hallgatható darab annyira tetszett neki.

    Digitech Pro Monitor (meg a deriváltjai): Kiemelkedő jó füles az áráért. Állítólag nagyon igényli a kiszolgálást, de mivel én csak Sileóról hallgattam, csak lestem, mint a mozis, hogy mit mutat ez tizenpárezer forintért. Jó kiszolgálással 40 ezres kategóriába simán elférne.

    Yamaha HP-1: 1500 forintos fülesem a 70-es évek közepéről életében először nagyszerűen zenélt. Eddig is tudtam, hogy nagyon érzékeny a jó erősítésre, de most be is igazolódott. Korábban minden másról mocsaras, lusta, tohonya disznó volt, de a Sileóról úgy szólt, ahogy nem is gondoltam, hogy képes rá. A későbbi tesót, az YH-100-at simán lezenélte. Nagyon felértékelődött a szememben, meg kell találnom a módját, hogy itthon is így szóljon.

    DT48: Nagyszerű hangú füles, érdekes, különleges, aluforgács ízű hangzással de az ellenségem kínzására használnám csak. Emlékeztem rá, hogy ilyen, régebben már megjártam vele, először fel sem akartam próbálni. De aztán csak összeszedtem minden bátorságomat, és bedugtam a fejem a két tapadókorongot utánzó golyósprés pofái közé. Látszik, hogy a nácik fejlesztették, biztos Menegle volt az egyik konzultáns, mert ilyen terméket csak őrült szadistáktól tervezhettek.

    DT550: Szuper kényelmes, és meglepően jó hangú füles, egyenesen a középkorból. Kicsit jobb állapotú párnával még jobb lehetne.

    Fostex T50RP: 40ezres árával nagyon alul van árazva. Igaz, hogy komoly mélyeket nem produkál, 50-60Hz alatt kifogy a szuszból, de a közepei és magasai olyanok, amit 100ezres fülesek is megirigyelnek. Szerintem az egész talin tőle hallottam a legjobb magasakat a K1000 után. Meredek kijelentés, de én így éreztem.

    Human Audio Sileo: Egyetlen szó: Tökéletes. Árat nem írok...

    Bkercso rendszere: Nagyon kellemes hang. A MomentDAC nagyon szépen zenél, az Invertory puha, lágyabb karakterű, a Szekeres pattogósabb, részletesebb.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák