Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllafren

    senior tag

    válasz Pro Cambarus #29718 üzenetére

    Juj! :) Kudos a leirasert, nekem tok tiszta. Ami le van irva, az a legreszletesebb jatekmechanika-elemzes, amit eddig olvastam.

    Csak egy kerdesem van: Ha ennyire erzekenyen erintenek ilyen dolgok, miert nem EVE online-nal jatszotok? :) Ott van ilyen szintu micromanagement, amit kontrollalni is lehet.

    Elite-ben, mivel itt lehet valasztani Solo-private group-open play kozott, gyakorlatilag nulla eselyed van ezeket kontrollalni. Bemegyek a rendszerbe soloban, soha nem vesz senki eszre, mivel jatektechnikailag lathatatlan vagyok mas jatekosoknak, de amit csinalok, az centire ugyanazt a hatast fejti ki a jatekterre, mintha openben csinalnam.

    Osszegezve: meg lehet kerni a jatekosokat dolgokra, de mindig lesz valaki, aki vagy nem olvasta, vagy lesajnalja a kerest. Sot, ha a nagykozonseg ele rakjatok ki ezt a "belepes csak meghivoval" infot, akkor jo esellyel a Streisand-hatast fogjatok elszenvedni: annyian fognak betrollkodni a rendszerbe, hogy idotok se lesz levegot venni, annyit fog valtozni az "influence"...

Új hozzászólás Aktív témák