Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Shalala #1056 üzenetére

    Mivel én nem gyakorlom az alkímiát:
    copy/paste:
    ''..Elég sok piát meg tud csinálni az is, akinek gyenge az Alchemy skillje, bár nem mindet. Mellesleg Alchemy skillje mindenkinek van, kinek kevesebb, kinek több. De mint mondtam, már akkor is tudsz piát gyártani, ha 1 az Alchemy skilled, csak nagyon kevés fajtát, és nem is lesz túl hatékony.

    Health és heal potion is van, gondolom neked a heal kell (a heal gyógyít, a health csak fortify). Most így hirtelen csak két összetevő jut eszembe, ami tutira jó heal-re, a Venison és a Ham, de van még van még ezeken kívül is 3-4.

    Ami a lényeg, minden alapanyagnak ugyebár 4-féle hatása lehet, minél magasabb az Alchemy szinted, annál többet ismersz ezekből. Alacsony skill mellett csak az egyik hatás ismert, tehát kevesebb a kombinációs lehetőség. (Én most 3 hatást ismerek, asszem 51 az Alchemy skillem.

    Megjegyzem, igazán hatékony Heal Potion készítéséhez nagyon magas skill kell, én az 51-es skillemmel épp csak használható Healt tudok gyártani. Viszont restore potion-t már alacsony skillel is lehet tűrhetőt csinálni.

    Közben annak is utánanéztem, hogy ha valaki nem akar piák gyártásával vacakolni (bár érdemes, nekem ez a legjobb pénzforrásom), az vehet magának mindenféler restoration piát is a Mages Guild-ekben, és ''szaküzletekben''.

    Még egy apróság. a készített piák mindig nehezebbek, mint az összetevők, ezért ha eladásra gyártasz, akkor célszerű rögtön a vevő mellé állva mixelni.
    ''

Aktív témák