Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Sziasztok,

    Rögtön az első ebay-es vásárlásomnál egy spanyolból jött csomagban a rendelt 7db tételből 3 volt csak benne.. Az eladónál nyilván egyenként vásároltam meg a 7db terméket, mind külön aukció volt. Nyilván megbeszéltük, h 1 csomagban küld mindent.

    DPD hozta, tőle vettem át most. Mivel gyanúsan könnyű volt a csomag, ezért a komplett kibontást rögtön az elejétől a zárt doboztól (a dobozt külön körbevideóztam zárt állapotában) videóra vettem.

    Írtam most rögtön az eladónak, átküldtem neki a videót is. De ilyenkor mi a további teendő?

    Az feltűnt csomagátvételkor, h a barna széles ragasztószalagon volt még pluszba átlátszó is.. szóval simán el tudom képzelni azt is, h ezt valaki a szállítás során felnyitotta és kilopott belőle 4db-ot. Hívtam rögtön a DPD futárt is, h ilyenkor mi van, jegyzőkönyvezni kell-e ezt nála. Azt magyarázta végig a telefonban, h ő sértetlen csomagot adott át nekem, csak sérült csomagról tud felvenni jegyzőkönyvet.. beszéljek az eladóval.

    :(

    Köszi!


    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák