Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • francois8

    tag

    válasz V/ #80211 üzenetére

    "A pénz kézhez kapásától számolt 2 munkanapon belüli szállítást vállalt. A pénzt mikor utaltad el és biztos megkapta? Az rendben van hogy csak Németországba szállít? De ezt sem értem, a hirdetésnél nincs banki utalás fizetési mód, van PayPal és bankkártya.
    De a legnagyobb gond hogy késve fizettél, így ha nem írtad meg neki és kértél türelmet, azért nehéz lekommunikálni a dolgokat."

    Amikor licitáltam és nyerésre álltam, vettem észre, hogy az nem az az eladó, akinek oda volt írva, hogy van szállítás Magyarországra. Elnézést kértem, és megírtam neki, hogyha megnyerem a licitet akkor természetesen fizetek neki, leírtam, hogy melyik szállítást használom. Erre ennyit írt, hogy "no problem". A végén természetesen megnyertem..Már akkor vasárnap szerettem volna neki fizetni, de akkor már nem reagált semmire. Kértem IBAN számot és a nevét, hogy utaljam a pénzt, semmi. A végén kérdeztem, hogy akkor hagyjuk-e az egészet, mert a kosaramba is megjelent már, hogy fizessek.... A hírdetésnél azt észre sem vettem, hogy VISA-val is fizethettem volna..., sajnos. Azonban hiába kilkkeltem a "Pay now"-ra, mindig a hibaüzenet oldal jött, hogy vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, mert nem szállít Magyarországra. Végül pont 2 hét elteltével kért elnézést, személyes problémái akadtak, és, hogy tudok-e fizetni paypal-lal. Nem tudok, hanem csak bank transferrel. Annyit tettem meg, hogy PDF-ben elmentettem a transferwise.com-ról, hogy fizettem neki. De megkérdeztem, hogy megkapta-e a pénzt, mondta, hogy igen, ott van, kérte a pontos címem és nevem. Na ez már nem hallottam róla...
    Bottal üthetem a pénzem vagy ezek után tehetek még valamit?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák