Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qfm

    senior tag

    Sziasztok!

    Még soha nem fogta meg a vám a csomagom, így most kérdésem lenne. Van egy 23.9 GBP értékű csomagom, amiről kaptam SMS-t, hogy vámkezelni akarják. Ez ugye túl van a 22 eurón, de nem éri el a 10 eurós fizetési határt. Az összefoglalóban olvastam a sablont. Most annyi dolgom van, hogy a postaimport@posta.hu címre elküldöm a paypal bizonylatot pdf-ben, valamint az összefoglalóban lévő sablon levelet? (természetesen a megfelelő adatokat módosítva)

    Tisztelt Magyar Posta Zrt. Nemzetközi Kicserélő Központ!
    Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése alapján a rendelt küldeményben lévő termék értéke a 22 € forintra számított összértékét meghaladja, de nem éri el a 150 € értéket, úgy a termékbehozatal során általános forgalmi adó fizetési kötelezettség keletkezik, amely összeget az ügyfélnek nem kell megfizetnie akkor, ha a kiszámolt – és így az ügyfél által fizetendő – összeg a 10 € értéket nem haladja meg.
    A fentiek alapján kérem, hogy a Rx999999999CN postai azonosítószámú csomag vámkezelését, vámteher felszámítását mellőzni szíveskedjenek, mivel a küldemény értéke .... $, amely után fizetendő közteher nem éri el a a 10 €-t.
    Dátum, aláírás - erre gondolok

    Vagy valamit még csatolni kell pluszban, hogy megfeleljen nekik?

    Köszönöm :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák