Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tbalint3

    tag

    Üdv.

    Azt hiszem megvan az első komolyabb ebay-próblémám:
    Április elején tettem egy ajánlatot "make offer" egy kínai eladó termékére, illetve kértem, hogy ebben az árban legyen benne a nyomkövethető ajánlott postai küldés is (tracking number).
    Másnap visszaírt, hogy rendben ő elfogadja, és amint fizetem küldi is TN-nel.
    Eddig minden rendben, fizettem Ápr. 8-án és vártam. Amikor már 4. napja nem kaptam TN-t akkor az eladóra ráírtam, hogy most akkor mi is van, majd a következő válasz jött:
    Mivel csak nagyon kevesen rendelik ezt a terméket ezért 2-3 nap múlva tudja csak küldeni, ezt még elfogadtam, de újabb 7 nap eltelte után sem volt változás így megint írtam neki. Ismét ugyanez a szöveg jött vissza csak már 3-4 napról írt.
    Most Április 25 van és még mindig nem adta fel (persze az ebay purchase historyban bejelölte a kis "feladva" ikont, ami persze nem igaz) ezért küldtem egy kedves szívhez szóló levelet ma, hogy akkor 48 órán belül adja vissza pénzt (full refund), ellenkező esetben kapja a negatív visszajelzést és ebay/paypal dispute nyitást + esetlegesen chargeback eljárást is, ha végképp nem ért a szóból.

    Járt már valaki így, mik az esélyeim abban visszaadja a pénzt? Mert szerintem az nem normális, hogy 17 nap után sem adja postára a terméket, hiteget folyamatosan a 2-3 napjával és persze az ebay-en bejelöli a "feladva" státuszt ami egyszerű hazugság.

Új hozzászólás Aktív témák