Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Üdv!

    Vásároltam egy pákát Angliából. A tracking szerint 12-én átvette a szállító (TRAK PAK PROCESS CENTRE) a feladótól, 16-án indult a cél felé (ROUTED TO FINAL DESTINATION). Azóta Semmi hír... ebay szerint Dec 15, 2014 - Dec 18, 2014 között kellett volna megérkezzen. Kérdeztem az eladót, hogy le tudná-e követni, hogy merre kujtorog a készülék, ezt írta:

    hi my dear friend
    i am so sorry to long delivery time .
    first ,we did send this product to you ,this is your tracking number : [ha valakit érdekel, PMben küldöm, semmi érdekes]
    please kindly check it from here .http://www.trackmytrakpak.com/trakpak.aspx.

    i checked it for you and no updated information on this website .it is really out of my control ,please forgive it .our shipping company is investigating this product for us .i think they could resolve it well for us .

    in addition ,how about this ,if you still need it ,i would resend a new one to you ,if not ,i would issue your full refund ,is this fine ?
    please kindly give me your immediate reply .
    Happy new year to you and your family !

    Felajánlotta, hogy újraküldi vagy refundol, de igazából nem szeretnék két 15.000Ft-os pákát, olyan meg nincs, hogy *mégis* megérkezik mindkettő én meg nem fizetem ki... szóval jan. 16-17 környékén jár le az esetnyitási izé, így arra gondoltam, hogy megvárnám január elejét (pl. kedd), aztán ha nem érkezik meg addig se, akkor kérek újraküldést. Tuti elküldött valamit, és semmi nem jött eddig. Gondolom az ilyesmi már "aláírós" csomagban fog érkezni, szóval le tudja nyomozni, hogy hol veszett köddé.

    Ki mit tenne ebben a helyzetben? ;) Köszönöm az infót, BÚÉK mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák