Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoli03

    őstag

    válasz mirci18 #41128 üzenetére

    Engem igazából egyáltalán nem érdekel, hogy 0,8$ a termék+0,2$ a szállítás, vagy 1$ a termék és free shippinges. Ha van valamennyi esze az embernek, tudhatja, hogy nincs ingyen szállítás, hanem valahol máshol fizeti meg, szerintem semmi gond nincs azzal, hogy ingyenesnek tüntetik fel.

    Értem én, hogy te milyen postázási rendszert akarsz. De nekem például a mostani sokkal jobban megfelel, mint amilyet te akarsz. Amiket rendeltem termékeket mostanában, 1 hónapon belül megjöttek (a legutóbbi két héten belül), nekem így olcsó, alap postával tökéletesen is megfelel. Szerintem az emberek nagy is részének tökéletes így, mert akkor nem lenne teli az eBay kb 99%-os, több tíz vagy százezer értékékelésű eladókkal.
    Azt meg elhiheted, hogy ők úgy csinálják, hogy a lehető legtöbb nyereségük legyen, nem hülyék. Ha a drágább posta miatti kevesebb refund miatt jobban járnának, akkor úgy küldenék a csomagot.

    Ahogy mások is írták, az az arány elég rossz, ott valami más gond is lehet.

    Biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani a megfelelő működést akkor is, ha több lesz a csomag. Amúgy meg lényegtelen, ha közben itthon a vám meg kegyetlen módon belassul (mint például mostanában).

Új hozzászólás Aktív témák