Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bash

    őstag

    válasz fLeSs #2194 üzenetére

    Az az írásom már nem releváns, korábban írtam többször is, hogy május 14-től a posta hatalmas átszervezésen ment keresztül. Megváltoztak a szolgáltatásaik, az addigi 8 nemzetközi szállításból csináltak 4-et, árat emeltek... Ha lesz rá érkezésem hasonlóan összefoglalom a dolgokat.
    Lényeg az, hogy jelenleg nincs már sem Global Priority Mail, sem Global Express Mail, helyettük Priority Mail International és Express Mail International van. A Global Express Guaranteed mint ahogyan a neve is mutatja egy garantált szolgáltatás, ha nincs a címzettnél x napon a csomag/boríték, akkor megtérítik a szolgáltatás árát. Értelemszerűen kritikusan fontos dokumentumokat/csomagokat érdemes csak küldeni vele.
    A Flat Rate Envelope és a Flat Rate Box egy a posta által szolgáltatott borítékot, illetve dobozt jelent, amiben kvázi súlykorlátozás nélkül azt küldesz, amit akarsz bárhová a világban, ugyanaz az ára.
    A Priority Mail International és az Express Mail International úgy gondolom egyaránt megbízható szolgáltatás, egyik gyorsabb és drágább, mint a másik. Általában utóbbival szoktam küldeni a csomagokat, de sosem tűnt még el egy sem.

    http://bashtravel.com/

Új hozzászólás Aktív témák