Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz Tomate #14464 üzenetére

    Küldött egy tracking numbert amiben az áll, hogy küldemény felvéve Kínában júni 14. Ennyire hanyag lenne az eladó, hogy egy hónap csúszással adja fel mikor írok neki?

    Nem biztos, hogy az eladó a hibás. Nekem is van egy ilyen fűggő ügyem, egy memória kártyával. Én is elindítottam egy visszafizetési eljárást, mert eltelt 30 nap, és a leveleimre nem reagált az eladó. Erre az eBay-nek válaszolt, és küldött egy tracking számot. Azt írta nem ő tehet róla, kínában ilyen lassan dolgoznak a vámosok.

    Seller's note:
    "Dear buyer, China Customs for export in the most recent project conducted a thorough investigation, leading to delay in delivery, you can understand. Please be patient. Thank you!"

    Sokáig a tracking szám semmit sem mutatott, majd egyszer csak az mondta, a csomag kínából elindult.

    "2011 departure from outward office of exchange 2011-06-08"

    Szóval egy ilyen vásárláshoz rengeteg türelem kell. Soha nem veszek olyant, ami napokon belűl kellene. Egyszer csak megjön. :D

    Egyébként tapasztalatom szerint a cuccok általában 7-25 nap alatt érkeznek meg. Az eddigi leghosszabb szállítási idő 56 nap volt (ez még a vásárlásaim elején volt, és még csak nem is reklamáltam, mert nem tudtam hogyan kell).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák