Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vamzi

    őstag

    Sziasztok!

    Pici megerősítés, vagy korrekció kellene. A címem így jó lesz az ebay-nek?
    Address: "Hortobagy street 15. Ground floor, door 2" (eredetileg ugyebár Hortobágy utca 15. fsz/2.) Fogalmam sincs, ezt ők hogyan csinálják és azért jó lenne itthon is mindig kézhez kapni a cuccot :D
    Egyébként ha valaki bajba kerül a vásárolt termékével, az ne ijedjen meg, hanem egyből nyisson egy "aktát"(Open a case) abban lehet megbeszélni az eladóval, hogy mizu van és ha nem tudtok zöld ágra vergődni, akkor "magasabb szintre kell emelni az aktát" hogy az ebay döntse el kinek van igaza (Escalate the case to eBay Customer Support)

    Engem most egy hónapja akartak lehúzni egy ipoddal. Egy hónapig egyezkedtem az eladóval, hogy vagy pénz, vagy ipod, ő meg csak hajtogatta, hogy csak le akarom húzni, mert ő elküldte én meg még alá is írtam, biztos át akarom csak verni. Kértem, hogy bizonyítsa be számlákkal, hogy ő elküldte, de ezekre nem reagált. Tegnap meguntam és, kértem az ebay-t, hogy hozzon döntést. Teljes visszafizetést döntöttek, a javamra, amit egyből meg is kaptam(kicsivel több mint 1 napot vett igénybe a döntésük, ők 48 órát ígértek)

    Bocs, a regényért. Valaki emlékszik még miért írtam ide? :D

Új hozzászólás Aktív témák