Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Ha sem az eladó, sem a vásárló nem tesz további lépéseket, akkor meddig marad változatlan státuszban egy eBay.com-os tranzakció?
    Illetve mikortól nyilváníthatom ki komolyabb huzavona nélkül, hogy ennyi, technikai okokból fenálló késedelem miatt ellállok a vásárlástól?

    Pont egy hete (így éjjel) nyertem meg egy aukciót, és azóta is zárolva van az eladó PayPal accountja. Pedig épp csak belecsusszanhattam, mert közben befutott neki egy pozitív értékelés egy pár nappal korábbi aukcióval kapcsolatban, hogy megérkezett az áru, és rendben van.
    Még másnap írtam neki, hogy mi ez, és mi legyen, erre visszírta, hogy ellenőrzi a PayPal, holnap remélhetőleg már jó lesz. Nos, az a tipp annyira nem nyert, hogy további 5 nap is eltelt már. Tegnap megint írtam neki, hogy van-e valami közelebbi becslése (ha már a múltkori tomorrow nem nyert), de semmi válasz.

    Közben találtam a Vatera-n is egy ugyan ilyen eszközt, és beszéltem az eladóval, hogy ha pár nap múlva lejár a hirdetés, kirakja egy kicsit olcsóbban, ami így már kb. annyiba kerülne, mint külföldről a drágább szállítással, +ÁFÁ-val, vámmal, stb.
    Csak ehhez előbb érvényteleníteni kéne az eBay-es rendelést, mert ott egyelőre fizetési kötelezettségem van...
    És persze a két nyereg közt sem szetenék a lófaszra ülni, hogy érvénytelenítem a szerencsésen alacsony áron megszerzett eBay cuccot, vaterán meg elhappolják előlem, mert más is árcsökkenésre vár...

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák