Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz bf76 #2092 üzenetére

    Vagy email, vagy a docx-et elmented rtf-ben, es utana mutatod meg a calibre-nek. Utobbi elonye, hogy nem csak kindle-seknek mukodik...
    (En is szivtam vele par orat, mire kiderult, hogy a calibre hiaba a doc-ot ismeretlennek tartja, a docx-et meg felismeri mint formatum, de konvertalni nem hajlando belole, igy hiaba mentegettem at mindent docx-re.)

    Ja es letezik egy olyan program, ami tomegesen tud doc-bol rtf-et generalni: Convert Doc a neve (SoftInterface nevu ceg csinalta, csak hogy a tobb hasonlo kozul kiemeljem, ami nekem mukodott jol), es akkor nem kell egyesevel megnyitogatni oket. Arra kell egyedul figyelni, hogy ha valamiert egy kvt-ban ugyanolyan neven van .doc es .docx is, akkor a ket rtf egymasra masolodik... de hat altalaban azert ilyen nincs, vagy ha igen, akkor jo esellyel ugyis azonos a tartalom.

    (A Convert Doc raadasul teljes fat is kezel, azaz ha megmutatod a gyujtemenyed, ugyanugy strukturalva talalod meg az rtf-eket is. Mondjuk pont kindle eseten tokmindegy, tekintve hogy az meg magasrol tesz a kvt-ba rendezesre...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák