Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    Az Itmedia-s 50-es hengeres Philips INFOME-s lemezt próbálta már valaki, érdemes rendelni ilyet? Gondolom csak jobb, mintha RITEK-es vagy CMC MAG-os alapanyagút rendelnék, mert azok eléggé változó minőségűek voltak, ill. nem minden íróval volt írható jó minőséggel.

    Vagy inkább a Gold-media-tól rendeljek 50+10-es pakkot? Mondjuk 2 helyről nem akarok rendelni csak emiatt.

    Annyira sokat nem tudok most venni, hogy betároljak belőle hónapokra, meg napi használatra kellene, valamint 1-2 ismerősnek is rendelnék, így tudnom kellene, hogy a Philips-ből melyik a biztosan jó, nehogy ha odaadom nekik, aztán reklamáljanak nekem.

    Ja meg írtátok, hogy a JVC-ből is érdemes betárolni, részben mivel megszűnik, de ugye a dvd-ből nem érdemes, mert az úgysem jó egy ideje, viszont valahol olvastam, hogy a CD-je jó minőségű, Verbatim stb. helyett ezt érdemes venni.

    Emellett érdekes ez a Bluray-re váltás gondolata, én is főleg adatként írok ki, ill. olykor dvd videó formátumban is, de akár megmaradhatna sima mpg formátumban is a tévéből felvett műsor, és akkor mehetne több videó 1 db Bluray lemezre, kevesebb helyen elférne. Írót nem vennék most 25e vagy még több pénzért, de majd csak lemegy az ára pár hónapon belül.

Új hozzászólás Aktív témák