Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    Ilyen írót érdemes venni? Ha esetleg már volt téma, elnézést, csak most hirtelen nem találtam meg.

    LiteOn iHAS124-19B

    Itt még van 30db belőle raktáron: [link]

    Valami Prohardveres apróhirdetésben is találtam, hogy hirdette valaki, és módosított firmware volt említve, hogy az van rajta. Kérem, ha tudok linket adni ilyen firmware-hez, akkor írjátok be válaszban. Köszi előre is.

    Elképzelhető, hogy következő fizu után vennék tartaléknak, vagy próbára is. Nemrégiben vettem Samsung SH-224BB-t, bár utólag találtam meg, hogy valaki az egyik bejegyzésemre válaszul nem annyira ajánlotta. Igaza lehetett, mert a lemezeket, amelyeket a legtöbb íróm sem írta meg jól, ez is elég rossz minőségben írta (Verbatim Digital Movie, IT Media Pro Glossy TTH02), a többinél kicsit rosszabb minőségben (pl. TTH02-vel PIE Max 263 Total 2millió fölött, miközben PIF nagyon jó, Verbatimnál meg a PIF Max felment 6-ig is, bár csak 1-2 tüske erejéig).
    A legjobb írási minőség még mindig a régi Pioneer 111-essel van, a Digital Movie lemezre régi tesztek alapján viszonylag jól írt a Plextor 880SA, LG 4163B és a NEC 7260 is, bár a PIF értékek tekintetében sosem sikerült a PIF Max-ot 4-5 és a PIF Totalt 4000 alá vinni, valószínűleg kifogtam egy rosszabb szériát ebből a lemezből, vagy a hiba a gépkonfigban keresendő. Majd próbálok írni a munkahelyi gépen is valamit, és elhozom haza tesztelni.

    Vagy még ezt is kérdezte valaki mostanában, de asszem nem jött rá válasz:
    Pioneer DVR-220LBK - [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák