Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz zichie #9141 üzenetére

    eszközkezelőben a "hang-, video- és játékvezérlőknél", tulajdonságok - részletek: hardverazonosítók alapján nagy valószínűséggel beazonosítható a tuner. Alapból felismerte esetleg a windows vagy telepíteni kellett a driverét? A driver inf fájlából is van hogy látni érdekes dolgokat.

    Pl. a legelterjedtebb kínai usb dvb-t tuner: USB\VID_15A4&PID_9016&REV_0200&MI_00. Valami hasonlót találsz a dvb-c tunernél is. Mondjuk lehet, hogy a kínaiak saját chipsetet használnak. Van egy analóg tunerem, ami teljesen ismeretlen gyártótól van és csak a cd melléklet driverével lehet használni.

    Kártyaolvasó kapcsán tapasztalatom: smartdvb pluginnal, kártyaolvasó progival és ez100pu pc/sc olvasóval nagyon szépen működik a mindigtv extra kártyámmal. Korábban csak homesys progival használtam, de ez talán egy hajszállal jobb tévézni, mert tetszőleges codec-et lehet használni, kár hogy a képarányt nem állítja magától. De meglepően jó ahhoz képest, hogy ingyenes progi.

    Ha jól tudom azért kell betenni a T kártyáját a saját boxukba, mert párosítva vannak és csak abban frissíti a kártyán az előfizetés állapotát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák