Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    Sziasztok!

    Megreklamáltam a JJRC H12C kamerát Bg oldalán, hogy nem megfelelő a felbontása a kamerának (más oldalakon sem ekkora ahol írtak róla).
    Kaptam választ tőlük hogy nagyon sajnálják a kellemetlenséget, és kérdezik, hogy megfelelne-e nekem, ha visszatérítenek 10 USD "compensation", lényegében kártérítést.
    Szerintetek is fogadjam el ugye?
    A videót mintha nem készítené el annyira ramatyra 1920x1080/30fps, (amiket linkeltem visszább), igaz jóformán nappal szemben lett készítve, na meg ezek nem is igazán ilyesmire vannak.
    Vagy rosszul gondolom ezeket a dolgokat? :B

    Más, és Drón. :D

    Ma hozott a postakocsi egy csomagot, 2 doboz volt egybecsomagolva (szintén Bg. oldalról) valahol felvágták kissé a csomagolást, hogy alá lehessen látni, de ki nem bontották, szokott ilyen lenni?
    Mutatom mik voltak azok, és mielőtt még ledorongolnátok hogy minek vettem, a kettő együtt nem tette ki egynek az árát(7200Ft volt)másnap már kb. 4x-es volt ár/db.
    Valami baromi jó vételnek tűnt, ezért lett 2db, van bennük minden, még 4GB-os SD kártya is+olvasó.
    Egyszerűen nem tudtam otthagyni, jó lesz ajándéknak is. :D

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák