Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz Patics #16364 üzenetére

    Ezen "előre döntött" motorok vannak. Ez állítható? Ha nem akkor eleve előrefelé repül felemelkedéskor, lebegni, folyamatosan hátra billentev vagy trimmelve lehet vele?
    - 10-15 fokos muanyag baszok vannak a motor alatt. Ki lehet szedni. Arra van, hogy ne kelljen annyira bedonteni a gepet ha elore akarsz menni.

    A kamera szöge állítható. Ez miért jó? Menet közben is állítható, vagy magától billeg, vagy elpre beállítható valamilyen értékre, stb. ?
    - azert jo az allithatosag, h a megszokott utazosebessegedhez idomitsd. Gimbal jobb lenne, de a racernel minden deka szamit. A gumikocsanyon logas meg a jello effektet hovatott ellensulyozni.

    Az FC ami benne van CC3D? Ez mit tud? Ebben állíthatóak a repülési tulajdonságai? Mik vannak neki? Van beginner meg stabil, meg acro vagy mik? Ehhez kell egy szoftver is, arról még semmi infót nem láttam, sajnos.
    - igen CC3D. MultiWii leszarmazott, kozeli rokona a naze32-nek. Itt vannak a flight mode-ok. Altalaban Openpilot a kezeloszoftvere es a lapon a firmware, de a legtobbre telepitheto cleanflight is. ZsoleszFPV blogjan nezz utana.

    Mivel bővíthető? Pl. baro szenzor, GPS, OSD, buzzer, stb?
    - Ha 6 dof akkor 3 gyro + 3 acc szenzoros,
    - 9 dof - u.a. + 3 mag szenzor - pl az en NightHawkom
    - 10 dof - u.a. + 1 baro

    Ha van rajta serial port akkor lehet ra mokolni gps+osd-t. CC3D-re lehet buzzert, de kell meg hozza valami, amire nem emlexem.

    Köszi ha segítetetk, majdcsak kiokosodom drónból..
    - nincs mit. ;)

    [ Szerkesztve ]

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák