Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • medvegy

    aktív tag

    Ma megérkezett a Syma X5C-1-esem a Banggood EU raktárból.

    De van egy kis problémám vele. Csak szobában reptettem még, így szél nem zavarhatott be. Amikor felszállok elkezd nagyon durván valamerre húzni, nem mindig ugyanarra, és úgy általában nagyon nehéz egy helyen tartani. Annyira húz, hogy egyszer kis híján falnak is csaptam miatta. Tudom, hogy ebben a kategóriában simán belefér, hogy picit mennek jobbra-balra, de pl az 'Auchan' X5C-m szépen tartotta pozíciót.
    Csináltam kalibrálást és lecseréltem a propellereket az 'Auchan' X5C propellerekre, de semmi változás. Levettem a talpakat és a kamerát is, de úgyse jobb. Egy-két perc alatt be tudom valamennyire trimmelni, de messze nem tökéletes, plusz a trimmet ha jól gondolom kikapcsolás után elfelejti.

    Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Ez egyáltalán garis probléma vagy a banggood körberöhög egy ilyen hibával? Egyébként az igazsághoz még az is hozzá tartozik, hogy a gépen mintha használat nyomait látnám (pár helyen föld nyomok, doboz celluxszal visszaragasztva, stb.). A banggood ilyen esetben pénzt utal vissza, vagy küld egy másikat, ha én elküldöm nekik a masinát?

    Itt jegyezném meg, hogy az 'Auchan' X5C teljesen ugyan az a gép, mint a Syma X5C-1, és szinte biztos, hogy a Syma gyártja! A mérete, a mintázatok a gép testen (Syma logó persze nincs az Auchanoson), a távirányító, az aksi foglalat, a kamera, az anyagok tapintása, még a manual is egyezik az utolsó betűig. Szóval ha netán láttok az Auchan-ban X5C drónt 15k körül, ne hagyjátok ott mert jó vétel (tavaszig nem várható). Repülési tulajdonságaik is szinte azonosak, bár az Auchan X5C-t nem volt alkalmam megreptetni pár hete, mert egyik motorja halott.

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák