Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProfBp

    csendes tag

    válasz DM-Fan #1133 üzenetére

    Sok? Mihez képest? :) Számomra semmi jelentőségi nincs annak, hogy 17 év helyett 100 alatt érné el a 300 ezret. Nem teljesen mindegy? 17 év múlva ezt a vinyót már nem lesz mibe beletenni, mert nem lehet majd sata csatolós befogadó eszközt találni. :)
    Valódi gondot ez azoknak jelent, akiknél tényleg napi több százat ugrik, mert ők még akár 1-2 éven (tehát garancia időn) belül is elérhetik a 300 ezret. Ha egyáltalán tényleg annyinál van a tervezési limit és nem 1 milliónál.
    Szóval nekem nem ér meg annyit, hogy ezért ki-be szerelgessem a vinyót, meg bekapcsoljam a már rég selejtezésre szánt asztali gépet, amiben le tudnám futtatni a tool-t. Akinek nincs túl nagy affinitása a szerelgetéshez meg hekkelgetéshez annak - hacsak ki nem derül az általam említett megfigyelés alapján, hogy ténlyeg kell neki - egyáltalán nem is ajánlanám, hogy küzdjön vele.
    Persze ha kihozná valaki azt a linux library-t DNS-320-ra lefordítva, amivel a NAS-on magán meg lehetne csinálni a beállítást (http://idle3-tools.sourceforge.net/), akkor más lenne a helyzet, de eddig még nem találtam nyomát.

Új hozzászólás Aktív témák