Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)

(#2051) jeni válasza Gstyler (#2046) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Oppo már csak Blu-Ray-ban gondolkodik
mivel a legkisebb szériában is benne van a analóg 5.1/7.1 kimenet,igaz a scart már nem

talán itt használtan megkapod --- itt az infó róla

[ Szerkesztve ]

(#2052) Gstyler válasza jeni (#2051) üzenetére

Gstyler
(lelkes újonc)

Tyűűűhaaa, azt hittem, hogy csak úgy simán kicserélem a régi lejátszót egy újra és kész... :(
(A tv-re scarttal van rákötve + még van hozzá az 5.1-es cucc.)
Sajnos az ajándék miatt a használt lejátszó, annyira nem játszik.
Hát akkor nézek vmi noname cuccot a teccsóba :D ha nincs más ...

(#2053) Gstyler válasza jeni (#2048) üzenetére

Gstyler
(lelkes újonc)

Yamadat nem találtam...
egyenlőre így hirtelen ebbe botlottam bele: [link]

(#2054) jeni válasza Gstyler (#2053) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

az argepet nezd hatha talalsz.
a noname DVD lejatszot sem divik ajandekba vinni :U

(#2055) Gstyler válasza jeni (#2054) üzenetére

Gstyler
(lelkes újonc)

de most azt illik :) , mert így csak gépen tudják nézni a divxeket,
a tévén pedig csak komfortosabb :D
hát akkor próbálkozok valahol, mindenesetre köszi a segítséget!

(#2056) jeni válasza Gstyler (#2055) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Sajni már a gyártók kezdik felejteni az analóg kimenetet,mivel legtöbb erősítőben ott van a digitális dekódoló.

(#2057) valory válasza Gstyler (#2053) üzenetére

valory
(tag)

Szerintem nagyon esztétikusan néz ki, a lejátszó is és a távirányitó is. Ha Philips chipsettes (MediaTek) akkor sztem megveheted. Esetleg nézzél Ferguson lájátszókat, azok Plilips chipsettel vannak felszerelve és nagyrészt meg volt mindenki elégedve velük (voltak analóg 5.1 kimentetellel, sztem az újabakon is kellene legyen)
Üdv.

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#2058) Gstyler válasza valory (#2057) üzenetére

Gstyler
(lelkes újonc)

tegnap láttam élőbe is ezt a Lenco-t, hát úgy sajnos nagyon gagyinak nézett ki...
még erősen nézelődök...
találtam most Orionokat [link] ha minden igaz akkor ezen is van 5.1!

(#2059) Gstyler

Gstyler
(lelkes újonc)

itt egy másik Orion, szintén 5.1-el! [link] esetleg vkinek tapasztalat ezekkel kapcsolatban???

(#2060) Gstyler

Gstyler
(lelkes újonc)

vátozott a felállás :D 5.1 OFF

a lényeg csak annyi, h a lehető legtöbb divx kódolást tudja és megbízható legyen!
(ajándék lesz, uh újat szeretnék) előre is köszi a javaslatokat / tapasztalatokat! :)

(#2061) cigam

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Létezik olyan DVD, ami a blu ray lejátszók szolgáltatásait nyújtja?
- LAN/WiFi (DLNA)
- USB
- ISO/m2t/mkv konténerek támogatása

Nem kell semmi 3D meg HD, de hdmi kimenete is legyen :)

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#2062) jeni válasza cigam (#2061) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Hello

Ez a modell amire gondolsz? LG DVD DVX689H argep

Jelenlegi állás szerint ez az a lejátszó ami fullos DVD kiadásban

Ha nem jó ez akkor amiket keresel azok csak a Blu-Ray kategóriájában találod és keresd

[ Szerkesztve ]

(#2063) blecky27

blecky27
(újonc)

Sziasztok!Vettem egy LG házimozit,de több problémám is van vele.Sok divx filmem ugrál.Nézhető,de idegesítő.Mire figyeljek oda,ha ki írok egy filmet?Másik problémám vettem pendrive-ba 8 GB-os micro sd kártyát rá teszem a filmet,de a házimozim nem olvassa.Azt írja ki no data.HDMI csatlakozó is van rajta,de ha össze kötöm pc-vel csak kép van,hang nincs.

(#2064) zsoltix

zsoltix
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy Lg DVX382H típusú dvd lejátszóm ami elvileg minden formátumot lejátszik videó terén és hang terén is, videó terén nincs is baj, viszont a divx es filmeknél amik a52 kódulásuak tehát ac3 azoknál nincs beszéd hang vmiért csak tátognak az emberek minden más hang hallatszik. Mi lehet a probléma? Sima scarttal van a tv re kötve több scart kábellel is próbáltam. Köszi előre is.

(#2065) m.lala

m.lala
(kvázi-tag)

sziasztok

segítsetek picit, volt egy orion dvd lejátszóm ami elkezdett csipkedni, amit a fázis ceruza csak megerősített, nem is akarom megjavíttatni volt vagy 8 e ft, visszaüt az olcsóság ;]

de az igazság az, hogy nem is szánok rá sokkal többet
ezeket kéne tudnia:
játsza le a pizzát is :DDD , najó divx elég:)
ha lehet usb-s legyen
legyen azért egy scart rajta
legyen 10k huf környékén

ha tudtok alternatívát konkrét bevált típust megköszönném a segítséget

tisztelettel: :R

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#2066) cigam válasza m.lala (#2065) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha kihúzod a tv-ből akkor is? Nem lehet hogy sima földhurok "áldozata"?
Egy galvanikus leválasztó az antennára csak "pár százas".

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#2067) Core2duo6600 válasza zsoltix (#2064) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

be van állítva benne, hogy a hang stereoban jöjjön ki ?
Mert ha 5.1 es a hang nem kizárt, hogy középen szól, csak ugye nincs hangszoroó ott

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#2068) zsoltix válasza Core2duo6600 (#2067) üzenetére

zsoltix
(lelkes újonc)

pontosan ilyen lehetoseget nem talaltan, de ugyan ugy van beallitva mint egy masik lg keszulek es azon van beszed hang is.

(#2069) Fehércápa

Fehércápa
(fanatikus tag)

Sziasztok! 10 ezres kategóriában mit ajánlátok? Tudjon divx-et és lejátsza az írt dvd-ket, ennyi! Esetleg philips Dvp3800 ?

(#2070) Gstyler

Gstyler
(lelkes újonc)

Sziasztok! Két lejátszóval kapcsolatos tapasztalatomat osztanám meg, hátha valakinek segít a választásban. Árkategóriában mindegyik a 10es vonal.
Samsung D360: eddig minden filmet lejátszott, USB-ről is jól működik, de a lemezkezelése borzalmasan hangos, kifejezetten zavaró!
Orion 5100: külcsinyre nem annyira tetszetős, mint a samsung viszont cserébe halk és szintén "mindent" visz, usb is van rajta.

(#2071) valory válasza Fehércápa (#2069) üzenetére

valory
(tag)

Philipset nyugodtan megveted, itthol 2 is van, egyik se adnám oda semmi másért!

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#2072) Fehércápa válasza valory (#2071) üzenetére

Fehércápa
(fanatikus tag)

Danke! :)

(#2073) amargo

amargo
(PH! addikt)

Sziasztok!
Milyen 10e ft alatt lelátszót érdemes megvenni, ami fogad cd/dvd van rajta USB bemenet és ezen keresztül is tud képeket lejátszani, ha filmeket is tudna, az csak +pont. Családi videók és képek lennének rajta nézve, nem kell HD.
Amennyire láttam léteznek ilyenek:
Én kb a Samsung DVD-D530, Philips DVP3850 USB találtam, ami talán szóba jöhet.
Csak nem tudom melyiket érdemes. Köszönöm!

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#2074) jeni válasza amargo (#2073) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Hello
A Samsung 530-s lejátszónak van HDMi kimenete is.
DIVX területén elvileg a Philips-re van mókolt firm is és ebből talán jobb is lehet.

(#2075) amargo válasza jeni (#2074) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Szia!

Köszönöm, személyes tapasztalat van esetleg? Másik fórumon írták, hogy a képkezelés elég lassú, ezzel mennyire találkoztál?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#2076) jeni válasza amargo (#2075) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Nekem a friss LG Blu-Ray 550 (faternak vettem meg) magyar menüs az ami bejött,de nagyon jó lehet a sima DVX-H698-s lejátszó az is igaz az 17000 Ft körül van de tud MKV-t lejátszani.Az is magyar menüs. A feliratot is jól kezeli. A korábban vett saját Philips BD-7300 hiába jobb összerakott nehezebb lejátszó az nem tud minden feliratot kezelni,holott az is tudja a MKV-t kezelni.

Helyedben valamilyen LG márkából választanék.

10000 Ft alatt nehéz találni jó lejátszót. Még használtan sem nagyon.

[ Szerkesztve ]

(#2077) amargo válasza jeni (#2076) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Úgy tűnik megoldódik az én problémám, mert elköltötte ezt a pénzt, így most ismét nem aktuális. Köszönöm a leírást és a segítséget. Legközelebb ennyivel is okosabb leszek :)

(#2078) Mans20

Mans20
(őstag)

Elég kihalt a topik,van valakinek Philips DVP3850-e?vagy Sony DVP SR350?mert holnap tervezek venni egy lejátszót,de nem tudom melyik márka lenne jó,lényeg hogy usb is legyen,meg 11000ft körüli.

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.