Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)

(#2001) ANT válasza izomhod (#2000) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Gondolom, 5.1-es a hangsáv, és pl. sima sztereó TV-n játszod le a filmet. Ez esetben állítsd be menüben a 2.0-ra lekeverést (stereo downmix vagy ilyesmit keress a hang menüben.)

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#2002) izomhod válasza ANT (#2001) üzenetére

izomhod
(senior tag)

kerestem, nemnagyon volt, de majd meglesem még

(#2003) pbarna

pbarna
(újonc)

Sziasztok.
Aminap vettem egy ORION 5600-as asztali lejátszót,usb és kártyaolvasóval felszerelve.
A leírásban szereplő lemezeket és formátumokat szépen kezeli.
Egy gondom van vele, ami nem is biztos hogy baj, csak lehet én vagyok járatlan ebben a dologban.
Kikapcsolt állapotban a pendryvot bedugva annak már ki is gyullad a lámpája, tehát ilyenkor is áram alatt van a foglalat.
Bekapcsolás után betölt, lejátszik (ok).
Azt szeretném megkérdezni hogy ha ki akarom húzni a pendryvot, nem kell e előtte leáramtalanítani az usb / kártyaolvasó foglalatot, a meghibásodások elkerülése végett?
Ha mégis kell akkor azt hogy lehet, mert ez nekem sehogy sem sikerül. Kikapcsolás után is ég a pendryv lámpája folyamatosan, csak akkor alszik ki ha kihúzom a konnektorból. A leírásában erről semmilyen info nincs.
Zavar a dolog mert tudtommal az olyan finomelektronikai dolgokat mint, pendryve, usb-s Hdd, stb.. áram alatt nem célszerü széthuzni ( pl.Windows: hardver biztonságos leállítása).
Vagy az ilyen egyéb usb-s készülékekre más szabályok érvényesek??
Ez ügyben ha valaki el tudná oszlatni kételyeimet, vagy megírná a leáramtalanítás módját,nagyon köszönném.
Ui: Vagy megint sikerült egy selejtes szart rámsózni a Tesco-ban??

(#2004) ANT válasza pbarna (#2003) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

A távirányítón nincs USB gomb? Valami olyasmi, mint az enyémen. (Play/pause gomb fölött.) Én ezzel le tudom választani az USB-t, és a lejátszó visszavált az optikai drive-ra.

(#2005) pbarna válasza ANT (#2004) üzenetére

pbarna
(újonc)

Szia.
Köszi a reagálásodat.
Nekem is van a távirányítón egy USB/CARD gomb. Azzal tudok a lejátszási módok között lépkedni. Azt szeretném megtudni hogy amikor USB-ről DISC-RE lépek nem kellene e elaludnia a pendryve lámpájának, mert nálam az folyamatosan ég. Elegendő e csak Disc módba állítani a lejátszót, ahhoz hogy kihúzhassam a pendryvot, attól függetlenül hogy folyamatosan ég a lámpája.
Mert én úgy gondoltam hogyha kilépek az USB módból vagy a távirányitón megnyomok egy gombot annak csatlakozója áramtalanítva lessz, és így biztonsággal kihúzhatom belőle a dolgokat.
Nem sérül e meg a pendryv vagy a kártya esetleg a küső hdd azzal, hogy úgy húzom ki hogy áram alatt vannak? Ez a jelenség minden USB-s lejátszónál így van e, vagy csak nálam?
Hozzánemértésem miatt nem akarnám szétkúrni a lejátszót, vagy a beledugott cuccokat.

A választ előre köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#2006) FLATRONW

FLATRONW
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Van egy Millenium DVD lejátszóm. A probléma az lenne, hogy az általam égetett 1 gigán felüli filmek 1 gigán felüli részét nem játszi le. Arra gondoltam, hogy ez is egy olyan lejátszó amelynél 1 gigás korlát van, de a mások által égetett 1 gigánál nagyobb filmeket pedig végigviszi. Nem tudjátok, hogy mi lehet a hiba. Nem akarom a filmeket feldarabolni.

(#2007) ANT válasza pbarna (#2005) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Ha USB-ről visszaváltasz Disc-re, a pendrive lednek szvsz nem szabadna tovább világítania, mivel az csak folyamatban lévő olvasási műveletet jelez. De erről ugye ekkor már nem beszélünk. Na most ha leválasztás után még valamit szüttyög a pendrive, és ekkor kihúzod USB aljzatból, attól megfeküdhet.
Mindenesetre nálam leválasztás után már nem világít a pendrive-on a led.

(#2008) Unicum75

Unicum75
(újonc)

Sziasztok!
Nálam is egy Millenium típusu (a Tescoban volt akciós most karácsonykor, USB,HDMI..stb.) játékos muzsikál. Az a bajom vele, hogy a hang néha gondol egyet és egyszerűen átvált fülsiketítő zúgássá. Különösen a régebbi filmeknél csinálja, de egy-két újabbnál is. 5.1.-es rendszerre van rákötve. De ha azt kikapcsolom és csak TV-n nézzük, házimozi nélkül, ott is elmegy a hang és átvált zúgássá. Valakinek van ötlete hogy miért. Vagy esetleg más is találkozott a problémával?

(#2009) pbarna válasza ANT (#2007) üzenetére

pbarna
(újonc)

Szia.
Bocs hogy későn reagálok, de nem értem rá eddig.
Megoldódni vélem a gondot, mert rájöttem hogy a pendryvok működése között nagy különbségek vannak.
Én eddig egy 4 gigás Take MS nevezetü cuccot dugtam bele. Aminek az észrevételem szerint bedugáskor kigyullad egy piros led és adatátvitelkor az villogásra vált. Adatáramlás megszünésekor nem alszik ki a led, hanem továbbra is folyamatosan ég.
Kipróbáltam egy Kingstont, amelynek a lámpája csak akkor villog amikor adatforgalom van.
Úgy gondolom hogy engem ez a dolog zavart be és véleményem szerint sérülés nem töténhet a Take MS pendryvnál sem, mivel a ledje ha folyamatosan ég is, de a lejátszót Disc módra kapcsolva tuti hogy nincs adatátvitel.(szerintem).
Vélemény ???

(#2010) ANT válasza pbarna (#2009) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Véleményem egyezik a tieddel.
Bár elég idióta kivitelezés, hogy egy pendrive ledje alapállapotban folyamatosan világít. Kicsit megtévesztő a dolog.

(#2011) morpheuss12

morpheuss12
(újonc)

Hali mindenkinek.

Karácsony előtt vettem egy Orion DVD 5600 típusú DVD lejátszót avval a reménnyel ,hogy a DVD lemezeket szépen felkonvertálja 1080i-re ( ezt írja a használati útmutató ) de nem így van, sőt teljesen kockás minden él a filmen ami nagyon zavaró. Nem tudja valaki véletlenül mi lehet a probléma ?

Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.

(#2012) Szerdzsóyx

Szerdzsóyx
(újonc)

Hello
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem Philips DVP3520 vagy Samsung DVD-C550. Szerintetek melyik a jobb/rosszabb és miért?

(#2013) ep75w

ep75w
(lelkes újonc)

üdv mindenki.

ezek az olcsó max 10ezres lejátszók mekkora vinyót képesek lekezelni max?

konkrétan, adott egy simbio sdvd-36g1. ehhez gondoltam külső hdd-t. olyan 320 giga méretben, és mindenképp saját külső táppal, mert ezek a lejátszók szerintem gyengék tápban is.

(#2014) dewil666

dewil666
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Van egy millenium mn 9605 dvd lejátszóm. Nincs vele semmi gond(elötte is millenium volt)
azon volt display gomb ezen nincs. És így nem tudom hány csatornás az adott film amit nézek. Van rá valami megoldás??

ÉRTÉKELÉST NE feledd! ! !Motoros üdvözlettel ! ! !

(#2015) beci

beci
(senior tag)

Sziasztok.
2 asztali játékos közül kellene választanom,de nem nagyon értek hozzá.
Árban megegyeznek.
Az egyik az Orion 3600,a másik a Hyundai DV2X227DU.
Melyiket ajánlanátok?
Köszönöm.

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#2016) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Van egy ORION típusú dvd lejátszóm.
Egy ideje /kb 2hónap/nem használtam.A minap gondoltam halgatok rajta zenét és el is indítottam de nem volt hangja.A tv-n se és az erősítőn se.
Ha teljesen felhangosítottam akkor nagyon halkan szólt,de sistergett is rendesen.
Másik tv-vel is és másik kábellel is ez csinálta.Optikai kimeneten és rca-n is.
Mi lehet a baja?Elszállt benne valami?

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#2017) rasotamas

rasotamas
(kvázi-tag)

Sziasztok, tegnap bevásároltam Tescoban egy Orion DVD-5400-at, és itthon vettem észre, hogy a bontatlan(!) dobozban lévő lejátszó poros, nincs a dobozban se szivacs, se hungarocell semmi, a távirányítóval volt kitámasztva hogy ne lötyögjön és hiányzika az egyik gumilába meg én nem mondanám hibátlan esztétikai állapotúnak. Tehát felmerült bennem a gyanú, hogy kiállított darab volt, ami eleve sokkal kevesebbet ér(ne). Vigyem vissza? Esetleg kérjek mást helyette? Sz*r az orion? HDMI miatt vettem ezt 9690-ért, holott 2-vel olcsóbban is van azonos tudású nem hdmi-s, de ez eleve használható ezen? Visszaveszik egyáltalán? Lehet elzavarnak hogy miért nem vásárláskor néztem meg a terméket.

(#2018) zsoltgy

zsoltgy
(újonc)

Sziasztok,
segítségetek szeretném kérni, hogy milyen dvd lejátszót érdemes venni. Kb 10ezret tudnék áldozni rá, USB kimenet és feliratkezelés, megbízhatóság lenne a lényeges tulajdonság.

(#2019) Zoli-206 válasza zsoltgy (#2018) üzenetére

Zoli-206
(senior tag)

A Sony DVP-SR600H most a Cora-ban 10 ezer HUF. HDMI csatlakozó, USB, FULL HD felskálázás. Egyébként LG-t vagy Samsungot javaslok.

szerk: Ha a TV-d tud HDMI-t akkor csak HDMI-st vegyél, mert a SCART-nak elég gyenge minőségű a képe és érdemes a FULL HD felskálázásra "beruháznod"... megéri!

[ Szerkesztve ]

(#2020) kisti

kisti
(újonc)

Sziasztok!
Ha valaki tud segitsen nekem Budapesten.
Egy DVX492h DVD lejátszó távja ( AKB35840202 ) kellene ócsójé v. kölcsönbe , hogy az univerzális távomat betanithassam arról pár hiányzó funkcióra!
Előre is köszi!
K. István

(#2021) Fejes Péter

Fejes Péter
(kvázi-tag)

Sziasztok!

A közeljövőben szeretnék vásárolni egy házimozirendszert és érdekelne a véleményetek hogy mennyire megbízható ez a márka.USB fontos lenne elsősorban a lejátszófej megóvása miatt.És esetleg más márka ami megbízható mert az ORION-t is néztem de akármit olvastam róla az elég lehangoló volt..

by Peti007

(#2022) -Rahan-

-Rahan-
(kvázi-tag)

Szeretnék vásárolni egy DVD lejátszót. Most Millenium márka van használatban, de a filmeket csak egy gigabyte méretig játssza le, mely napjainkban igencsak problémás. Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani ezt a hiányosságot. Más problémám nincs, sok formátumot problémamentesen lejátszik, divx, xvid. Szeretnék vásárolni legalább egy ilyen szintű asztali lejátszót, de ne legyen mérethatár se egy se két gigabytenál. Ha pendrive-ot is képes fogadni és nagyobb felbontást is tud (720p) az még jobb lenne, de ha ezek elmaradnak az sem probléma, csak megbízható legyen. Az a legrosszabb, hogy egy ismerősömnek a Millenium márkából egy régebbi típusa van, amelynél nincs nincs lejátszási mérethatár.

[ Szerkesztve ]

(#2023) Bendőke

Bendőke
(tag)

Én is segítségért folyamodnék hozzátok. Szükségem lenne egy DVD/DivX, Xvid lejátszóra, elfogadható áron, HDMI kimenettel. Megnéztem a korábban említett Sony DVP-SR600H-t, az adatlapján nem szerepel az Xvid támogatás, egyébként mindenben megfelelne. Tud valaki hasonlót?

Előre is köszönöm a segítséget.

Ja, igen, az sem hátrány, ha USB-t tud fogadni.

[ Szerkesztve ]

Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé...

(#2024) Octopus21

Octopus21
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Van egy Sony asztali dvd lejátszóm, eladó. HDMI kimenet, 1080p felskálázás, mindeféle divx, avi, xvid stb, formátumot felismer és lejátszik.
Kb 2 éve vettem, olyan mintha új lenne.
Ha érdekel valakit akkor írjon privit.
Üdv.

(#2025) flash-

flash-
(őstag)

sziasztok

nekem az lenne a kérdésem hogy az asztali dvdlejátszók lejátszanak hdrip,és bluray rip filmeket?

pl ilyet:

Video Codec.........: XviD Audio Format.......: AC3 2.0
Video Bitrate.......: 1809kb/s Audio Bitrate......: 192kb/s
Video Resolution....: 720x400
Video Fps...........: 23,976
Bits/(Pixel*Frame)..: 0.262

(#2026) Apollo17hu

Apollo17hu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van egy Scott MDX 40 audio rendszerünk, de meghibásodott, viszont nem találom hozzá a számlát, papírokat.
Szerintetek hova lehet egy ilyen készüléket elvinni javíttatni?

(A meghibásodások
- minden egyes kikapcsolás után törlődik a memóriája, és folyton újra kell hangolni a rádiófrekvenciákat benne,
- felgyorsítja a cd-ről/usb-ről hallgatott mp3-akat, élvezhetetlen, mintha kis manókat hallgatna az ember.)

Esetleg tudtok mondani a PH!-n vagy máshol a neten a témával foglalkozó szakmai fórumot?

(#2027) Bargab

Bargab
(újonc)

meghalt az 1000éves dvd lejátszóm és újat vennék.
Tudnátok-e olyan lejátszót ami nagyobb külső Winchesterről (1-1,5terrás) is lejátszik divix filmeket USB-n keresztül.

Első körben ezeket találtam: Orion Philips de sehol sem írja mi a max usb méret amit kezelni tudnak.

Előre is köszönöm a segítséget.

(#2028) flash-

flash-
(őstag)

Szerintetek melyik a jobb márka asztali dvd lejátszók terén?Millenium vagy Orion?

egyáltalán érdemes venni ezeket a márkákat?cél divx filmek nézése.

Azért döntöttem e két márkánál mert ezeken a játékosokon van analóg 5.1 kimenet!!

(#2029) ANT válasza flash- (#2028) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Szerintem nagyjából egyforma sz@r mindkettő. Ha analóg 5.1 kell, akkor inkább egy ilyesmi.
(Nekem a D-780HX van több mint két éve. Hibátlanul megy, de azért van hiányossága pl. csak USB 1.1 van rajta).

(#2030) flash- válasza ANT (#2029) üzenetére

flash-
(őstag)

divxnél van erezhetö hátránya az usb 1 nek?
es a markasabb dvd lejatszokon egyatalan nincs analog 5.1?

[ Szerkesztve ]

(#2031) ANT válasza flash- (#2030) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Sajnos van. Időnként beszaggat a film lejátszás közben. De amit ajánlottam, azon pl. USB 2.0 van. (Talán még az NTFS-t is kezeli?)
Előfordul még az analóg 5.1, de már nem túl gyakori.

(#2032) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi
Gondolkodom most egy Orion DVD 3000 lejátszóban, meg tudná mondani valaki, hogy ez kezeli-e a DVD+RW lemezeket (egy rétegűt és kétrétegűt is esetleg)? Ami most van lejátszóm nem kezeli, csak DVD-RW lemezeket :(

(#2033) flash-

flash-
(őstag)

sziasztok

asztali divxes lejátszó nem képes ezt lejátszani.miért nem?

Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Advanced Simple@L5
Format settings, BVOP : 2
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Muxing mode : Packed bitstream
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Duration : 1h 10mn
Bit rate : 892 Kbps
Width : 512 pixels
Height : 272 pixels
Display aspect ratio : 1.882
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.256
Stream size : 449 MiB (87%)
Writing library : XviD 1.0.3 (UTC 2004-12-20)

Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Mode : Joint stereo
Mode extension : MS Stereo
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Duration : 1h 10mn
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 61.4 MiB (12%)
Alignment : Aligned on interleaves
Interleave, duration : 24 ms (0.60 video frame)
Interleave, preload duration : 150 ms
Writing library : LAME3.90.
Encoding settings : -m j -V 4 -q 2 -lowpass 17.6 --abr 128

(#2034) Abri

Abri
(senior tag)

hy all
LG DVX492H -n hogy frissítek firmware -t??

------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

(#2035) Tompie

Tompie
(fanatikus tag)

Tudna valaki ajánlani divx-es asztali DVD lejátszót?
Mivel ajándékba lenne nem akarok noname-et venni, de nagyon drágát sem akarok, olyan 10e körül. Legyen rajta scart (a mostani TVn csak az van) de legyen rajta HDMI is (gondolva a jövőre). Nem nagyon találok normális használható infókat Philips, Orion márkákról, egyedül edigiten de ott leginkább szidják mind a kettőt. Vagy egyéb márkák? Persze olyan javaslatokat várnék elsősorban akinek tapasztalata van az adott márka adott típusával kapcsolatban.
Előre is köszönöm!

(#2036) jeni

jeni
(PH! addikt)

Szia

Esetleg valaki erre tudna hozzászólni? 15810 és erre is 15811

Előre is köszi

(#2037) jeni válasza jeni (#2036) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Találtam még egy ilyet LG DVX-689H ami még a MKV fájl-t is letudja játszani holott ez a Blu-Ray sajátossága

(#2038) valory

valory
(tag)

Sziasztok,

gyors kérdésem lenne: kaptam valakitől egy zsír új, bontatlan csomagolású Phlips DVP3880 lejátszót (HDMI, USB,... google többet mond róla) és azt szeretném megtudni, h a régi, bevált DVP5990 (HDMI, USB,... google többet mond róla) lejátszómtol váljak meg, vagy inkább adjam el ezt az újat? Van ezis olyan jó minőségű? Firmwarerezési lehetőség (hol? ahonnan a régihez töltöttem, ott ehhez nincs)? Ha igen, akkor ez marad, mivel csak új...

Válaszotokat előre is köszönöm!

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#2039) valory válasza Tompie (#2035) üzenetére

valory
(tag)

Szia, én bátran ajánlom a Philipset, az enyémet már több mint 3 éve nyúzom, tökéletesen visz mindent USB-ről is, sőt még anyuméknak is beszereztem egyet vagy 1 éve karácsonyra, azis problémamentesn megy (mondjuk az nem HDMI-s, de nekik ugyse tudja a tv-je)

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#2040) jeni válasza valory (#2038) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

a gyereknek is Philips 5990 van de nem hinnem,hogy a 3880-s jobb lenne. ha van vevo ra akkor eladnam a helyedben. az uj nem tud tobbet.kerdes van-E GARI HOZZA?
kulsoleg a 5990 szebb
a 3880 van frissites hozza

[ Szerkesztve ]

(#2041) jeni válasza valory (#2038) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

12000 F korul van a boltokban.

(#2042) Gstyler

Gstyler
(lelkes újonc)

Sziasztok! A régi lejátszómat szeretném lecserélni egy új divx-es-re.
Olyan lejátszót keresek:
- amelyikre a meglévő 5.1-met rá tudom kötni,
- SCART csatlakozó,
- a lehető legtöbb kódolású (divx (3,4,5), xvid stb.) formátumot kezeli.

Ha valakinek vannak pozitív tapasztalatai a lejátszójával kapcsolatban, akkor legyen szíves segítsen. Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#2043) jeni válasza Gstyler (#2042) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Hello

Az 5.1 hangkimenetes az csak a noname lejátszók lehetnek az adott 20000 Ft alatti ár sávban.
Vagy egy korábbi kiadású minőségi DVD lejátszó közül keressél. Itt a P.H-n vagy a Vaterán lehet találni olyanokat.
Nekem Panasonic DVD S100 lejátszóm 5.1 DIVX/scart van mellékesen de azon bejönnek a filmek de feliratot legalábbis tegnap nem tudtam behozni vele. Ellenben a LG BD650 bejött pedig az egy egyszerű olcsó Blu-Ray játékos. Igaz azon nincs se 5.1 se OPTIKAI KIMENET se COAX se SCART.
A korábbi lejátszókon az XVID kicsit gázos lesz a lejátszás ha egyáltalán felismeri.

itt a P.H-n?

[ Szerkesztve ]

(#2044) Gstyler válasza jeni (#2043) üzenetére

Gstyler
(lelkes újonc)

Ajándékba lesz, uh nem szeretnék használtat.
Ezek a lejátszók nem is tudják az 5.1-et??? Mármint nyilván a régi hangfalakat nem dobná ki az ember, azért mert divx-et is nézne.

(#2045) jeni válasza Gstyler (#2044) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

egyértelműen csak az tudja direkt 5.1 amelyeken hátul a csatik ki vannak építve :K

(#2046) Gstyler válasza jeni (#2045) üzenetére

Gstyler
(lelkes újonc)

Lehet, hogy butaságot kérdezek, de miért csak a noname cuccok tudják ezt?

(#2047) jeni válasza Gstyler (#2046) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Mert annál olcsóbb az előállítás,és ha minőségi cuccot veszel akkor az már 100000 Ft feletti kategória.
Van itt a prohardveren régebbi Pionerr 656-s de az nem tudja DIVX-t.
Denon,Marantz,Sony,Onkyo,Yamaha,Panasonic (bár ennél ritka) stb..
vagyis a drágább kategóriákba építik be.
Gondolom annyit nem szeretnél kiadni érte?
Sajni már tendencia,hogy az analóg részt szándékosan kifelejtik.

(#2048) jeni válasza Gstyler (#2046) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Esetleg egy YAMADA-t keressél az nem keverendő a Yamaha termékkel.
Elvileg arra van szoftver frissítés

[ Szerkesztve ]

(#2049) jeni válasza Gstyler (#2046) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

(#2050) jeni válasza Gstyler (#2046) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Jaa
Még az Oppo DVD szériát keresd na az nagyon király és minden benne van ami nagyon kellene neked :K

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.