Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz judit44444 #4270 üzenetére

    az "S" méretű tábla teljesen jó, ha Photoshoppal dolgozik és szerkeszt, retusál. komolyabb rajzolási munkákhoz kelle a nagyobb méretű. ha kis mozdulatokkal dolgozik, még jobb is, kevesebbet kell mozgatni a karját, csak csuklóból. retusáláshoz például kifejezetten a kisebb méret ajánlott, de tényleg vannak munkák, amihez kell a nagyobbik.

    mi ugyan Intuos Pro-t vettünk, a drágábbat, és nagyon nem bántam meg, de szerintem is minőségi a Pen&Touch, először az volt tervben nálunk is, nem hiszem,hogy csalódnál benne, az egérhez képest ég és föld lesz így is, bátran vedd meg! személy szerint a tábla dedikált gomjait alig használom, maradt a billentyűzet, szóval a Pen&Touch kevesebb (és sztem borzasztó rosszul elhelyezett) gombja nem számít.

    persze a Pro széria érzékenyebb, nagyobb darabb - még ha a hasznos felület ugyanakkora is-, jobban testre szabhatóbb, de később esetleg onnan feljebb lépni nem lesz akkora wow, mint egérről erre. :)
    a driver támogatás hibái bizony létező problémák, ha win 8,8.1 van a párodnak, előfordulhat, hogy ott is előjönnek, de nem biztos, nem tudni, mitől függ!

    szerintem hajrá, vedd meg!

Új hozzászólás Aktív témák