Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wikings2

    őstag

    Sziasztok!

    Igyekeztem átolvasni minden topic összefoglalót mielőtt bekérdeztem volna, de sajnos nem találtam infót erre vonatkozóan:
    Megrendeltem az internetszolgáltatást (1gbit) egy 10 emeletes panel 9. emeletére (iv kerület budapest) ahova nincs jelenleg behúzva optika, és mondták hogy valószínűleg fúrással fog járni a bekötés. Ez hogyan történik egész pontosan? Sosem laktam ezelőtt panelban, így sajnos nem tudom mire kell készülni (az utcáról furnak befele vagy bentről van bármiféle elosztó ahonnan elvezetik a házban a kábelt?, mennyire barmolnak ilyenkor?, stb...).
    Másik kérdésem, hogy a telekomtól is úgy tünik lesz egy szolgáltatás (itv) és ott is mondták hogy befognak húzni optikát ehhez. A kettő tud egy vonalról menni (vagy révén hogy nem értek a hálózatokhoz nekem az is bőven jó ha csak egyszer fúrnak és képesek elvezetni a 2 vonalat egymás mellett). Partnerek ebben a szerelők vagy mindenki sajátos megoldásokkal áll neki? (gondolom ha az utcáról húzzák be más helyről jön majd a digi meg a telekom szolgáltatás így nem mindig megoldható ugyan az a kifúrt csatorna).

    Eléggé vakon vagyok így bőven jó egy high-level magyarázat is. Főként az aggaszt hogy a frissen felújított lakásban nem szeretnénk hogy über-barmolás történjen a 2 szolgáltató részéről. Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

    Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

Új hozzászólás Aktív témák