Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Multibit

    veterán

    válasz facan #19197 üzenetére

    A nagyobb gáz az, hogy a magasabb forgalmúakat megkeresték és próbáltak céges netet rátukmálni ezekre az emberkékre!!! (a UPC-nél a céges előfizetés forgalmi korlát mentes. Valóban az. Gondolhatod, sokkal drágább is mint a "lakossági")
    Az idén év elején és tavaly év végén voltak emiatt felzúdulások, a UPC elnézést is kért állítólag az így megszólított ügyfeleitől....

    Én is így jártam, állandóan b@sztattak telefonon. Mimóza lelkem ;] erre úgy reagált, hogy szoltáltatót váltottam. Úgyhogy az elnézés kérésüket a hajukra kenhetik. Visszafele sült el a cseszegetés.

    Ott, ahol több net-szolgáltató is jelen van, jól gondolja meg az adott ISP, hogy mivel fenyegetőzik és hogy él-e a retorzióval, mert könnyen ügyfélvesztés lehet belőle. A másik dolog, eddig hajlottam arra, hogy hűségszerződést kötök a Digivel, de a korlátozás (lehetősége) miatt letettem róla. Jelenleg ott tartok, hogy megrendelem az 500-as csomagot, és használom úgy és arra a netet, ahogy eddig. Amint beindul a b....gatás, visszaváltok DIGINet 200-ra.

Új hozzászólás Aktív témák