Hirdetés

Aktív témák

  • KISVASI

    csendes tag

    Akár rabolnak, akár nem, mégis a digi a nyerő. 2 évig kényeztetnek minket, aztán ha nem jó, visszamondjuk. Kész. Mondhatunk akármit, a piacgazdaság és a kabzsiság mindig másképp irányítja a dolgokat, mint ahogy azt mi várjuk. Különben így nem lehet élni, hogy mindig a jövőtöl félünk. Ha így gondolkodunk akkor ne köttessük be a szenyvíz csatornát, mer' ha sokat szarunk akkor lehet nem fogja elnyelni, vagy csak drágán.
    Amugy két verzió is lehet az ár növekedésével kapcsalatban:
    1. Mivel a cég Romániai illetőségű nem biztos, hogy olyan drasztikus növelést fog végrehajtani, mert egyelőre ott az élet ha euróban számolod is nagyon olcsó. Én ugy gondolkodnék, hogy inkább nyerjek kevesebbet de hosszú távon és még az unokám se dolgozzon, minthogy hirtelen szakítsak óriásit, aztán a hasznot rövíd távon elveszítsem a befektetéseken amelyek nem térülnek meg.
    2. Magyarország az adózás és különböző terhek szemszögéből egy rohadt szemét állam. Ha kivet egy olyan adót a digire amelyet nem éri meg kifizetni akkor elképzelehtő, hogy el fognak gondolkodni a folytatáson. De ezt rövíd távon nem tartom valószínünek, mert ismerem a 'román vért' - bennem is van. A digis főnök inkább odamegy Gyurcsányhoz és azt mondja: itt van egy rahedli zsé, csak hagyj engem békén. -ez csak egy leegyszerűsített példa volt. És mindezen csak mi nyerünk. Na meg ők...

    Annak tekintetében, hogy a digi az elmult hónapokban több országban is hódított, szerintem nem ad okot aggodalomra, legalábbis 2 évíg. Lehet meg sem éljük azt az időt.

    Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, karalábé!

Aktív témák