Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Joezyka #77802 üzenetére

    Én most DelRasha-val GR48-nál tartok, sima liba. Majd megyek feljebb, de egyenlőre időhiányban szenvedek.
    Kis túlzással "imádom". Ha gondolod nézd meg a szettem.[link] Élvezet vele játszani.
    Nem szeretem a "rádfújnak, rádugranak, egyszer hibázol megdöglesz" karikat. Már-már tank, mintsem papír. És nincs mese, kell az EHP meg a life regen gem. Ha csak nem 1hit karit építesz és az unstabel anomaly-ra hagyatkozol.
    Nagyon magas resistekkel a life regen is hatványozottan "érvényesül" (Esoterik gem+Crystalline felstekkelve v. Prismatic armor).
    Hisz nem mindegy hogy 25M EHP-d van 1 milla HP mellett, vagy 25M EHP-d van 2 milla EHP mellett =ami egyenlő regen szempontjából: 12.5M EHP/1milla.
    Legelső esetnél ugye 2x-esen érvényesül a life regen az utóbbi kettőhöz képest.

    Két féle build van (nekem):
    1: All rune bubis: meteor cipőről le kell mondani a crown of the primus-ért, viszont sokkal nagyobb a szabadságod. Bukod a meteor dps-t viszont nyered a mozgás és cselekvési szabadságot. Továbbá jöhet a legszemetebb Gr Roll is....érdekes módon hamarabb ledarálod ezzel a pályát (vagy is érthető, hiszen a meteor kis területre hat, hiába a nagy dps, effektivitása kicsi a nagy tömegben szétszórt mobokra, eltörpül a bubik AoE-ja mellett). Félidőben lemegy a pálya, de a boss már sok idő.
    2: Meteor cipő, és nincs primus, és csak egy bubit tudsz használni (15%Dmg). Ehhez viszont kötelező a freez blizzard magas Gr-en. (És a bubid eleve coldos kell hogy legyen a CloodBlooded passzív miatt. Tehát így két cold feleseges a rendszerbe, de ez van. Sajnos magas Gr-re kell).
    Boss ezzel már jóval gyorsabb. Főleg ha apellálsz a Convention elemental roll-jaira. Full Dps meteorod van ugye + jó időben mindig a megfelelő elementalt/meteort idézed, nagyban meggyorsítja a boss leverését.

    Seasonben rövid pályafutásom alatt két vaultot is kaptam, és estek a ritka és jó cuccok. Aztán rájöttem hogy a "mindent nulláról kezdés" nem nekem való.:)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák