Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz radi8tor #46236 üzenetére

    Hat, ha a kieg megjeleneset koveto 2 hetben folyamatosan akadozni fog a belepes meg az autentikacio akkor lehet en is szogre akasztom a mempo-t.. ha az elozmenyeket (cirka 10 ev development.. ) nem is szamitom akkor is 2012 majus ota majd 2 evuk volt (lett volna) hogy ezt rendbe tegyek. En mosolyogva, lelkemben kis rozsedalokkal leszurkolok 9000 forintot a kiegre, es aztan majd hetekig nem fogok tudni belepni / jatszani..

    Gondolom az EULA-ba nincs konkretan leirva hogy mennyi a rendelkezesre allas, es evente mennyi idot tolthet a Blizzard kul. karbantartas cimszoval offline-ban.. :U

    De Kovacspisti from Hungary hiaba nyavog hogy nem megy a jatek semmit se tud kezdeni. Az eletben nemhogy a penzet nem kapja vissza, de a panasza se kerul semmilyen forumon meghallgatasra.. Full ki vagyunk szolgaltatva a Blizz-nek minden fronton.. azt csinalnak amit akarnak, ember nem szab nekik gatat..

    Vettel egy jatekot 9k-ert es nem megy..? Varjal turelmesen..
    Vettel / kaptal / kifarmoltal egy embertelen ritka 6chc-s mempo-t? Jovan kieg alatt sz*rt se fog erni, kezdj el hozzaszokni..
    Szerver oldali lagg miatt meghalt a HC karaktered? Kezdj ujat hat jatszani jottel ide nem?

    Pofamleszakad amugy ezeken a dolgokon.. :(

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák