Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProEvoFan

    nagyúr

    válasz vendingo #12567 üzenetére

    Én szeretem a Furyt, gondolom rájöttél már:)
    Persze Fury nélkül is tudok tanácsot adni, csak azt tudnod kell, hogy a dual wielding Monkból a legnagyobb sebzést Furyval lehet elérni, vagy kétkezes felállásban Skorn-al (de ide rengeteg AS kell.)Ez tény.De ha nem ez a cél, hanem csak egy "alsó hangon jó" Monk létrehozása, akkor lássuk csak.

    Melyik mlp lvlen szeretnél játszani?
    Mennyit szeretnél költeni?
    "Ha nem szeretném használni az OWE-t, akkor milyen másik passzívot ajánlanátok helyette?"
    Ha ezt nem akarod használni, akkor méreg drága lehet/lesz a karaktered, viszont gyengébb lesz, mintha használnád ezt a passzívot.
    Helyette mehet a Resolve, Sixth Sense, Combination Strike, vagy Fleet Footed.

    "Az inna cuccokból melyikeket érdemes hordani?"
    Az a gear többi "alkatrészétől" is függ.Én a Sapka (all resel viszonylag jót kapsz 5-10 millióért, pick up radiusal 10-15 millió) + nadrág (50+all resel 50+ millió) párost ajánlanám.Inna armor normális all resel 80+ millió...jobban jársz egy olcsóbb arany armorral.Inna öv helyett jobb a WH öv.
    De az OWE hiánya miatt olcsóbb lenne az inna öv (all reses árát nem tudom, de mikor régebben néztem töredéke volt a WH öv árának)+sisak páros, mert a WH öv all resel méregdrága.Kettő kell mindenképpen, a set bonus miatt.

    Fegyverek.
    Próbálkozhatsz a set itemes fist weaponal, esetleg egy 1000+ dps, +as, ls vagy loh, socketes kard/fist weapon mellé egy 1000dps körüli, chd, socket kard/fist felállással..Mindenképpen fist vagy kard kell neked, mert kell az attack speed egy Monknak, kb 2.00 felett már teljesen jó. Macet azért nem tudok ajánlani, mert annak lassú az as-e.A Fury mellé kell a mace/axe, mert az megnöveli az as-t.

    Armorból/lifeból/resiből mennyi az ideális egy monknak?
    Dps Monknak 4600-5400 armor elég.Ha bitang magas a sebzésed, akkor 40k élet ok.All res...magas sebzésnél 600 felett már jó.Ha nem vagy gyilkoló gép, akkor 700 felett ok.A 24% moment speed igen csak ajánlott.
    Röviden ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák