Hirdetés

Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Healbacsi #13008 üzenetére

    én ennek pl örülök. a magyar diablo páholyban jópár évig aktív voltam, és a magyarítással csak a baj volt. egyszerűen találgatni kellett, hogy mi melyik skill, meg mi melyik cucc. egyszerűen a magyarítást használóknak nem lehet segíteni, az összes nagyobb fórumon a kommunikáció (amit általában a témában jobban benne lévők szintén olvasnak) pedig angolul megy.

    szóval végeredményben a magyarítók magukkal szúrnak ki. diablo2höz volt ugyan magyarítás, de nagyon ajánlott volt az eltávolítása ezek miatt az okok miatt.

    a pénzügyi rész pedig igaz, ha nem éri meg, senki nem fog magyarítani. honosításnál pedig probléma lehet a patcheknél, új contentnél, csomó hiba lehet belőle.

    radi8tor1: kieg: egyébként jobb is, hogy holnap adják fel, posta dolgozik vasárnap éjjel is a hétfő hajnal előtt. fórumok alapján úgy tűnik, hogy nagyon sok csomagról van szó.

    (#13012) radi8tor1: ez meg a másik. diablo meg nem lírai mű, legrosszabb esetben az ember kirakja a monitor elé a szótárat, aztán használja ha valamit tényleg nem ért. 10 éves koromban én is így csináltam, amikor még nem volt használható angol nyelvtudásom.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Aktív témák