Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz _szantos_ #2569 üzenetére

    (elfelejtettem korábban válaszolni)

    Köszi, ez is valami, de azért ezt még nem nevezném megfelelő tájékoztatásnak. Van bőven kérdés még..
    - kinél, hol kell elindítani a folyamatot? (diabetológus orvos nem tud róla semmit)
    - mi a menete?
    - mennyibe is fog kerülni? biztos én vagyok a hülye, de a link alapján sem világos. 12,954 Ft a teljes ár, erre adnak 9,347Ft támogatást, tehát nekem kell 3,607Ft-ot fizetnem? Ez mennyire vonatkozik? a teljes 3 hó / 13db-ra, vagy per darab?
    - a feltételek meg egyszerűen agyfasz. Most majd ezeket be kell kamuzni mind a dokimnak, de félek mivel fogalma sincs róla, ezért majd valami kimarad vagy nem lesz dokumentálva. Aztán nehogy az legyen a vége, hogy két év múlva valami ellenőrzésen rájönnek jogtalanul igényeltem eddig, mert nem teljesítettem a feltételeket, aztán be akarják hajtani a támogatásra kifizetett összeget.

    #2570 _szantos_
    Köszi, nekem is nagyjából ezek a tapasztalataim vele.
    Épp tegnap a két korábban tesztre kapott fecskendő után megkaptam javaslatban, meg egyből receptre is, ezért ma már újra ezt használom.

    Nem annyira gyors amúgy amire számítottam, el tudnék képzelni még gyorsabb hatást :)
    Előbolus időnek azért én legalább 5percet szoktam tartani.
    Most úgy adtam be a reggelit, hogy a teljes mennyiséget (12E), de egy óra után 9.5-re ment fel a VC-m 6.x-ről, így adtam be még 4 egységet, meg ettem is hozzá kicsit.
    Kell még azért kísérletezzek ezzel, és nyugodtabb lennék ha lenne szenzor, ezért lehet hogy felváltva fogom a két félét használni még egyelőre, de még gondolkodom rajta. Vagy megvárom míg vagy megkapom a támogatott szenzort, vagy veszek a nyaraláshoz egy Libre-t.

    Összességében azért jobban lehet vele kezelni a helyzetet.

    Te hol olvastál a külföldi tapasztalatokról ezzel kapcsolatban?

Új hozzászólás Aktív témák