Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    Ma egy meghívás miatt Debrecenben ettem egy gyrost olyan helyen, ahol sokáig nem hittem el, hogy ennyire rossz, és az évek alatt többször rápróbálva volt olyan, hogy inkább félbehagytam az étkezést, kidobva a kaját.
    Ma a gyros alatti steak burgonya olyan szinten le volt krumplisóval tolva, hogy nem érezted a burgonya ízét,* emellett még BBQ-s ketchuppal is meg volt tolva,** mert ezek valószínűleg a klasszikus tradícionális görög étrend részei voltak kb spárta óta. :D De a többi része meg már majdnem jó is volt.
    Kb akkora elhajlás, mint a Meteor féle, hogy ha ezt úgy árulják, hogy X étel, akkor lehet azt mondom hogy jó, de gyrosnak nagyon rossz volt. :(
    A hús csirke volt, tipikusan kéreg nélkül, a sültség határán.

    A kiszolgálás viszont most jobb volt, mint több általam többre nézett helyen, hja és nost nem eldobtam a kaját undorral, hanem elcsomagoltattam. Kell a fájás. :D

    *Kollégáknak kifejezetten ízlett. Nekem ízfokozó ízű volt.
    ** Amíg nem mondtam ki, hogy ebben egy vastag réteg indokolatlan BBQ ketchup van elhelyezve, addig fel sem tűnt nekik. Szoktak egyáltalán az emberek figyelni az ízekre? Gyrosban a BBQ-s ketchup kb olyan nekem, mint egy paradicsomos káposztán. Indokolatlan, és ételidegen alkotóelemhasználat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák