Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    A nagy "géééémer" alkatrészek közül az egyik legnagyobb parasztvakítás a billentyűzet.
    Érdekes, én egy irodából "privatizált" gagyi lenovo billel, tehát úgy, hogy ezek szerint nem hozom ki magamból a maxot, is GE vagyok...
    Én még egy olyan ködbe burkolózó korból jövök, ahol mechanikus billen és golyós egeren kívül nem is létezett más periféria, és a kétezres évek derekán nagyon jó érzés volt váltani a "csendes" (ahogy akkoriban neveztük) billre, és a "fényes" egérre :D .
    Ahogy az lenni szokott, valaki ismét felfedezett magának egy régi technológiát, picit fejlesztett rajta, tett bele villogós diszkófényeket, és a normális ár 5-10szereséért adja, mint a rendes billt :D
    Komolyan, sokkal jobban jártok, ha azt a 25-50ezer forintot belefektetitek egy jobb prociba, vga-ba, vagy akár egy fasza cipőbe (és az még a csajoknak is jobban be fog jönni, mint a szabadalmaztatott Cherry MX mechanikus billentyűkapcsoló ;] ) .

    Ami a CS-hez kell: max árnyékokkal és legalább 4x élsimítással minimum 100 fps-t stabilan produkáló pc, egy normális egér, maximális méretű egérpad, és normális internetkapcsolat. Billentyűzet elég ha annyit tud, hogy kezeli 4-5 gomb egyidejű lenyomását, és nem gyári hibás, mindent egyből le tudsz rajta nyomni.

Új hozzászólás Aktív témák