Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    Sziasztok.
    Előre is elnézést kérek, hogy ha hosszú lesz a hozzászólásom, de egy barátom javasolta, hogy ide írjak, mert itt normális emberek vannak.

    A dolog a 2014-es dreamhack-nél kezdődött. Akkor néztem meg életem első közvetítését és rögtön beszippantott. Előtte sok fps-sel játszottam, de a CS valahogy kimaradt (sajnos).

    Végig néztem nagyjából az összes DH meccset és azóta nincs megállás.
    Azóta nagyjából 100 órányi meccset néztem meg. :D

    Most február végén (február 26) úgy döntöttem, hogy elkezdek én is játszani. Azért halogattam eddig, mert tudtam, hogy be fog szippantani és próbáltam ellenállni, de nem sikerült.
    Sokat olvastam utána a dolgoknak és egyik haverom accát ki is próbáltam egy nap erejére. Így úgy gondoltam, hogy belevethetem magam a matchmaking rendszerbe, mert ennyi profi meccs végignézése után + a sok éves FPS tapasztalatnak köszönhetően majdcsak menni fog és elcsípek egy silver végi - nova eleji rangot.

    steam profil

    Meglepetésemre rögtön silver IV-ek közé rakott be, de sikeresen abszolváltam. Gondoltam, hogy jó úton járok...a legjobb tudásom szerint játszottam legtöbbször (bár néha felbasztak a csapattársak és egyszer kicket is kaptam a 2. kör után, amikor elmagyaráztam nekik, hogy az hogy Terrorban 6 felé megyünk 5-en nem tuti, hogy győzelemhez vezet.).

    Az előbb feltöltöttem az összes versengőről készült végeredményt a steam profilomra, itt egy link hozzájuk.

    Kis excel táblázatban vezetgetem az eredményeimet is (szeretem az ilyeneket).
    36 meccs alatt:
    835 ölés
    50 asziszt
    583 halál
    140 mvp
    2026 pont
    439 nyert kör
    425 bukott kör
    1,4 k/d
    16 győzelem
    20 vereség

    Átlagosan
    23 ölés
    4 asziszt
    16 halál
    4 mvp
    56 pont

    A teljesítményem meccsenként.
    17-szer voltam első a csapatomban, 12-szer második. Globálisan pedig 12-szer első, 9-szer második, 4-szer harmadik.Tehát 36 meccsből 29-nél húztam a csapatot. Néhány durvább eset: 93 83

    Ez a kettő mióta silver 4 rangot kaptam.

    Azt tudom, hogy a győzelmek száma számít és abban nem állunk jól, de bakker 45 pontnál kevesebbet ritkán szerzek egy meccsen. Az 50+ a jellemző.
    Mióta silver 4 vagyok 1,5-ös a K/D és átlagosan 60 pontot szerzek meccsenként (13 meccset játszottam silver 4-ként) úgy, hogy 4-6 mvp is megvan.

    Azt olvastam, hogy lehet béna a csapat ha az ember kiemelkedően teljesít, akkor nem lesz gáz. Viszont nem dob fel fentebbi rangokba.
    Az utolsó két meccsen már olyan embereket kaptam, hogy levettem a fülhallgatót és inkább hang nélkül játszottam. Igen ez hiba volt, mert ritka rossz teljesítményt csináltam így.
    Azt is olvastam, hogy ha rang megkapása után 3 meccset zsinórban nyerek úgy, hogy meccsenként megvan az 50-60 pont, a 1,5 K/D és hozzá a 4-5 mvp akkor fel fog dobni a következő rangra.
    Nos az első három silver 4-es meccsemen nyertünk és a statok:
    58 pont - 2,3 k/d - 7 mvp
    56 pont - 2,1 k/d - 3 mvp
    66 pont - 1,5 k/d - 7 mvp

    Természetesen maradtam silver 4.

    Mondjátok, hogy van még innen kiút. Egyszerűen demoralizáló úgy játszani, hogy üvöltik a fülemre hogy "rush fuck you noob", miközben 5 másodperc van hátra, CT oldalon vagyok és tudom hogy a T emberke nem fog tudni plantolni.

    A megoldás arra hogy fentebb jussak gondolom egy csapat lenne és velük nyerni a meccseket. Főleg ha nova X-Y rangúakkal tudnék játszani. Viszont a csapatok silver ranggal szóba sem állnak.

    Mit csináljak? Minden meccsemről elmentem a demokat és az érdekes szitukat végignézem újra, hogy legközelebb jobban döntsek.

    Akinek túl hosszú:
    33 óra játékidővel rendelkező Silver 4 keresi a kiutat a silverek közül, mert úgy érzi, hogy a tudása elég lenne a novához legalább. Ezt a meccseken bizonyítani is szokta, de egy fecske nem csinál nyarat és a csapat általában vereséget szerez. Ötleteket kérek a menekülésre. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák