Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vahur

    tag

    Én személy szerint mérhetetlenül boldog vagyok hogy nincsenek dedikált szerverek. Nincsenek önkényurasokodó, szellemileg erősen éretlen adminok akik osztják az észt, ha kell, ha nem. 2004 óta nyomom a CoD szériát és láttam sokmindent, de a mostani legújabb divat felett nem tudok elsiklani.
    Valamelyik faxláma elkezdi a "ne kempelj" dumát és rákezdi az egész szerver, map végére pedig kiderül hogy mindenki kemper. Mást nem is lehet hallani. Aki nyeri a kört, az volt a legnagyobb kemper és a durva anyját.

    Sok szellemi fogyatékos admin alapelvárása az hogy mindenki más futkosson nyílt területen, hogy könnyebben le tudja őket lőni, aki nem hajlandó erre, az repül, kick, ban.

    Az utolsó legviccesebb az volt a Geo Klán szerverén, amikor beszaladtam egy házba, ablakon kinéztem, másik ház ablakán szintén kinézett Admin Vérpistike, lelőttem és már el is kezdete bégetni a kicsi birka hogy ne kempeljek. Ott is hagytam a CoD 4-et a 'csába.

    Akármilyen is az IWnet, dedikált szerverek hiányában mindenki egyenlő jogokkal rendelkezik, szinte nem is hallok észosztást mint a magyar szerókon. És amikor a harmadik kört nyerem zsinórban, akkor sincsenek rosszindulatú felhangok, csak annyi hogy GG.

    Szóval mások is vannak itt az Endor bolygóról? GTA nick: Vahurstar

Új hozzászólás Aktív témák