Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Na, megjöttünk az étteremhetes vacsoránkból, ezt a helyet választottuk: Fuji Japán étterem A menü a következő volt: [link]

    Abszolút pozitív tapasztalatokkal jöttünk haza. A hely nagyon jó volt, semmi kisujjeltartós ájulj-el-tőlünk miliő. Egész laza hely, egész laza személyzettel, de mellette megmarad a klasszikus hangulat, csak nem tolják fullba' a kretént.

    A menü nagyon változatos volt, igazi ízelítő, egyikünk A a másikunk B menüt evett. Persze volt ami nagyon ízlett, volt ami ahhoz képest kevésbé, de minden finom volt és különleges. Semmi macskavese, meg polipszem, csupa viszonylag ismerős alapanyag (rák, lazac, bab, marha, makréla, maki, gomba stb.) de tradicionálisan elkészítve.

    Jóllakva jöttünk ki, az adag viszonylag bőséges volt, pont elég, nem kellett volna egy falattal sem több, igaz pókmalac lehet megállt volna valamelyik drive-innél utána ;]

    Egy igazi kellemes élmény volt, nagyon barátságos kiszolgálással, egyáltalán nem azt éreztük, hogy "gyere balek, bugyet kaja, egyed-egyed", hanem inkább "gyere, kóstold meg mit tudunk, aztán ha gondolod gyere vissza máskor is vagy mesélj a barátaidnak".

    Az italok horror ár, de ilyen akcióban kibírható, teáztunk és szakéztunk, a normál étlap árak nem fehér embernek valók. Éppen ezért egyébként soha nem jutottunk volna el ide, de nagyon megérte.

Új hozzászólás Aktív témák