Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Qru #29022 üzenetére

    ASX téma: Asszony nem az a pörgetős típus, bár városban dinamikus, swift szedánnal is 2000 körüli fordulaton jár. Nemtom ilyen szokások mellett mennyire fog tetszeni neki amit a járgány mutat. Az fix, hogy ha lesz valami jó ár rá, ráveszem, hogy legalább próbakörre vigye el.
    Kifutó keskeny állítólag már nem igazán van sehol szalonban, vagy csak 4M fölött, annyit meg nem szán rá a konyhafőnök.
    S-crocst mutattam neki, meg, hogy az első ülés után 1:1-ben keskeny, de aszonta béna az eleje....én még az új Vitara néven január körül megjelenő szuzit várom, hátha az megtetszik neki, és rőnek rá egy duster szintű árat.

    Duster: Úgy is asszonyon múlik, már többX kapacitáltam, hogy menjen/ünk nézzük meg egyáltalán élőben tetszik-e, kényelmes-e, vezetési komfort jó-e, meg ő ki akarja vinni sztrádára is picit (mennyire hangos, hogy bírja, milyen az úttartása, stb.) kérdés, hogy ilyenbe belemegy-e egy kereskedés (nyilván olyan helyen néznénk, ami közel van a 2/2A/3/M0 valamelyikéhez.

    KIA-t billegősebbnek, és a kipörgés/lejtmenetőr mittomén téren bénábbnak olvastam, mint az ix35 tesót, így az szimpibb, bár kinézetre a KIA bejövősebb, de nem annyira lényeg a külső.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák