Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz hódmaci #130359 üzenetére

    MÁV és BKK oldaláról is letölthető az app.
    MÁV-ot javaslom, mert az appban vett jegyre van 5% kedvezmény. Digitális jegyet ad kb azzal a küllemmel, amit a hőpapírra is nyomtatnak. A kaller a rajta lévő QR kódokat olvassa be.

    Az appban hozza tudsz adni további személyeket, személyenként kedvezményre való jogosultságokat. Pl nyugdíjas, diák, akármi. Kiválasztod a jegyet (dátum, járat), darabszámot, kell-e helyjegy, pótjegy, a személylistából bedobod az embereket és az app már tudja a kedvezményeket. A végén fizetsz és külön menüpontban megtalálod a jegyeket. Szépen lehet köztük görgetni.

    BKK appban is lehet jegyet venni, de ott javaslom az automatát. A Keletiben is van, 10-es gyűjtő 3000 Ft. Appban, vagy automatában darabra 350 Ft a vonaljegy. A napijegy röhejesen drága.
    Appban van 730 Ft-ért 90 percig érvényes jegy, ami ezidő alatt az átszállások darabszámától függetlenül érvényes mindenre Budapest belterületén. A papír alapú jegyet a járművön lévő készülékekkel lehet érvényesíteni. Az appban lévő jegyeket az ajtók mellett lévő QR kód beolvasásával.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák