Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz No.01 #17232 üzenetére

    Üdv, megjelenése óta használom a win 10-et qbittorrent klienssel és bithun meg a Nmagon is vagyok semmi problémával nem találkoztam, voltam insider is, egy toolkittel aktivált win 8.1-ről váltottam win 10-re - amit már a gwx alkalmazással igényeltem és meg is kaptam - tehát úgymond amint újratelepítem bármikor ezen a gépen a win 10-et alapban aktiválja magát véglegesen, persze ez az aktiválás csak erre a hardverre érvényes, de március végén vettem egy bikaerős gépet úgyhogy ezzel elleszek egy ideig.
    Mindenképpen ajánlom már csak azért is mert tudjuk, hogy a számítástechinkában 1 év is milyen sokat jelent akár hardver akár szoftver fronton és a win 7 már több mint 6 éves oprendszer (az xp-ről már nem is beszélve ami 14 éves)
    Amennyiben relatíve új (5 évnél nem idősebb) gépe van az embernek akkor nagyon ajánlott váltani, az 5-10 év közötti gépek esetében már driverproblémák lehetnek - bár inkább notebook-ok esetén - itt már nézni kell hogy pl. mennyire stabilan fut DE ha flottul megy akkor még ezeken a gépeken is érdemes váltani.
    FONTOS - érdemes az a telepítés elején NEM A GYORSBEÁLLÍTÁSOKAT használni hanem egyénileg és kb. semmit sem engedélyezni - leütés figyelés, stb. kikapcsolása - én egyvalamit hagytam meg - automatikus csatlakozás az internethez (a hálózaton belüli gépekhez való automatikus csatlakzás opcionális én nem használom)
    FONTOS - én nem használom ezeket a - metro alkalmazásokat csempéket és a CCLEANER programban a telepíttett progiknál az ÖSSZESET EL LEHET TÁVOLÍTANI MÉG AZ ÁRUHÁZAT IS. pl. groove zene , msn időjárás stb.
    FONTOS - amint vége a telepítésnek a tálca jobb alsó sarkában MŰVELETKÖZPONT IKON - miden beállítás
    na itt érdemes minden ponton végigmenni és sok mindent kikapcsolni pl. ADATVÉDELEM - VISSZAJELZÉS DIAGNOSZTIKA - SOHA - ALAPSZINTŰ-re állítani.

Új hozzászólás Aktív témák