Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Howkeddlee

    senior tag

    Sziasztok!

    Találkozott már valaki olyannal,hogy a Bittorrent egy "újraindítás" után elfelejtette "látni" a torrenteket? (a bittorrent mappában ottvannak a torrentfile-ok,és a letöltési mappában a torrentek!) Nem írtam át semmit,nem állítottam át semmit. Este kikapcsoltam a gépet,másnap töltöttem le még torrenteket,és akkor láttam,hogy a korábbi torrentjeim közül egyik sincs a listában,csak az a pár,amit újként letöltöttem.
    Próbálkoztam azzal is,hogy leszedtem a bittorrentet.,majd felraktam újból,amibe újra beillesztettem a torrentfile-okat,visszaállítottam minden beállítást amik korábban voltak,a letöltések helyét stb.,de még így sem akarja látni őket! Próbáltam más verziót is feltenni és abba beilleszteni a torrenteket,a helyzet sajnos változatlan...
    Tudja valaki hogy ezt miért csinálta?

    Régebben sokáig utorrentet használtam,de az meg kb 1éve olyant csinált,hogy egy újraindítás után elfelejtette a beállításokat,eltűntek a torrentek,sőt még a nyelv is angol lett a magyar helyett,holott magyar nyelvűt telepítettem fel! Akkor sem állítgattam át semmit,nem neveztem át semmit. Frissítés akkor is kivolt kapcsolva akárcsak mind most,igaz a verziószám nem változott meg,szóval nem frissült a program. Nos Akkor emiatt váltottam Bittorrentre hogy talán ezzel nem lesz ilyen,erre ez is szarakodik most.

    Kérem,ha valaki tud,segítsen nekem ebben!! Köszönöm!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák