Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz inspiroyhome #65480 üzenetére

    Nem ártana egyébként utánajárni mi is történt... :U

    3-4napja megvették a Keletiben a Münchenbe szóló jegyeket, majd közölték velük hogy mégsem mehetnek, a vonat nem indul el, a pénzt meg nem kapják vissza. Utána kibaszták őket a Keleti elé mert megbénították bent a közlekedést kb..

    Tegnap nem tudni rendőrségi vagy kormány/egyéb engedélyre végül úgy döntöttek mehet a vonat, felszállhatnak, még német zászló is került a vonatra, örültek ezek mint majom a farkának, eszük ágába nem volt itt maradni, annyira ők sem hülyék.

    Elindultak..

    Kocsi és vonat, Weöres Sándor

    Jön a kocsi, fut a kocsi:
    Patkó-dobogás.
    Jön a vonat, fut a vonat:
    Zúgó robogás.
    Vajon hova fut a kocsi?
    Három falun át!
    Vajon hova fut a vonat?
    Völgyön, hegyen át!

    Zim, zim, megy a gép, megy a gép,
    Fut a sinen a kerék,
    Forog a kerék.
    Zum, zum, nagy az út, nagy az út,
    Fekete az alagút,
    A masina fut.

    Aztán..., a határ előtt megállt a vonat, közöltük velük hogy vonatról LE és irány a menekült tábor, elborult az agyuk.. (KI ÉRTI ????) és elkezdek kifeküdni a sínre/megtagadni, a vonaton maradtak.

    Miután nyilvánvalóvá vált hogy a kiérkező erők a f*sz*kkal játszhatnak maximum de velük nem, elkezdtek nekik elélmiszert és vizet osztani. Erről látható videó amit linkeltél.
    Kövezzetek meg de a történtek fényében én sem fogadtam volna el semmit! :N

    Soha nem szólok többet a témához btw.. :N :R , sztorytól függetlenül nem állok senki pártján/oldalán, nincs értelme állást foglalni mert annyira mélyen gyökerezik az igazság hogy oda mi közemberek az életben nem fogunk lelátni.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák