lehet érdemes lenne most felrakni, hogy még drágábban elvigyék olyan 700bfp-t simán kapok érte
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"
lehet érdemes lenne most felrakni, hogy még drágábban elvigyék olyan 700bfp-t simán kapok érte
És mennyi volt a booster pack? 250?
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
aham, ugy volt hogy 2250pontot kaptam gondoltam veszek egyet meg ugye ugy írták hogy 2000pont +freebooster, sztem felrakom a harvestert
[ Szerkesztve ]
hát ez nagyon jó... valami nem jo a soultreevel advancedon amikor jön a nagy hullám a falra és a csajnak meg kéne őket fagyasztani nem csinálja.... de szr ezzel most mit tudok csinálni? a sjaát egységekkel esélytelen vagyok 1 orbal és nagyon sok jön, megkéne fagyasztania őket
most kicsit csalódtam a játékban eddig minden tök jol működött

Álljál hátrébb,akkor közelebb jönnek a falon.A harvestert rakd fel de ma néztem és 660körül mozog.Elég nagy mákod van én 4szer vettem boostert haverom 5ször 1szer adott normális lapot ami legalább a 250et visszahozza.
"Az mp3-mam elviszi de akkor is kimondom,tudom élvezed kufár de a játékod elrontom!"
3x próbáltam meg is haltak az egységek és egyálltalán nem castolja a fagyot álltam én mindenhova... még1x megprobálom, csak meg standardon simn leküldte őket amikor még tök mesze voltak, csak elviszik a harvestert, 800a buyout 650 a bid
itt a paklim elég kezdetleges: [link]
pl 2orbnál nagyon hurka, tudom de még alig költöttem rá
[ Szerkesztve ]

Rossz a link.A buyout legyen 650 ne a bid mert az életben nem viszik el.
"Az mp3-mam elviszi de akkor is kimondom,tudom élvezed kufár de a játékod elrontom!"
viszont a pályát nem tudom megcsinálni hátr jöttem és semmi az az idióta elokezdi öket lövöldözni nem fagyaszt... ilyenkor mi van
itt a jo linksry
[ Szerkesztve ]
hmm, valami nem stimmel
nagyon gyenge a kis paklim bukom be a pályákat már advancedon
nem tom sztem kicsit nehezek tettek vagy a stand volt túl könnyű, nemtudom ez a fire nature nem jo páros mert a replayeket nézem és nem nagyon használják
Én nem véletlen vettem meg a teljes játékot (várom még a postást), mivel az ingyenes verzióban eleve csak fele annyi kártyát kapsz meg.
Egyébként olvastál tippeket a játékról? Ez pl. egy egész jó guide, teljes paklik összeállítása mellett még arra is ad tippeket, hogy milyen kártya combókat érdemes használni.
Még ez is egy elég jó guide.
Nem mintha, én profi lennék benne, sőt úgy látom, te sokkal többet játszottál a játékkal. 
[ Szerkesztve ]
ez poén volt a gold vagonos pályát nyomtam adv-on 2sszer nem ment m3.ra na mondom most má töbször nem szarom el, tier2es lényekkel vittem végig 2 vagont, és nagyon offenziven játszotttam eléjük kerültem mielött támadni tudtak volna egy main sereggel szétzutam az állásaikat, közbe egy kissebbel supportoltam a 3. vagont és beért most azt akartam amugy hogy a 4. orbot is mert eddig nem tudtam hol van megnéztem elötte egy replyat hogy tudjam hol van most el is foglaltam de egy t4es lény sem kellet, ki érti ezt?
fura a paklim, amugy nagy jo ki kihívások vannak a gameben. nehéz de tetszik.
van már accod?
megnéztem a guideokat köszi remélem segíit majd valamelyik
[ Szerkesztve ]
nagyon kira ez a linked fire, ha már 3at öszekötsz olyanokat sebeznek
a mediumokra is annyit rávágnak, csak nézek és ezek még nem is igazán erős egységek amiket öszekötöttem

Az advanced pályák nem nehezek,egyik sem.Az expert se vészes főleg ha nézel replayeket,csak van 1pár amit pl nem lehet enlightment vagy mark of the keeper nélkül.Van 1pár ami bugos pl a nightmare shard experten az 1ik legkönnyebb.
azért mennek az advancedok. neked milyen a paklid? amugy én a juggeron játszom
akkor nem tudnunk együtt.

Én az overlordon vagyok mindig.Nekem külön paklim van a mapokra mert experten mindhez más más kell.Sztem pvp-zél párat h legyen battle tokened az upgrade-ekhez meg fontosak a charge upgradek is pl nekem 3mas a magma hurlerem és bent vannak hozzá a charge-ok ezért 12őt tudok lerakni annyival bármelyik mapon végigmész gond nélkül.
baszus ha tudom hogy ott vagy oda mentem volna. azt mondod experten minden pályához más más stílusú pakli kell?, az komoly mondjuk sejtettem, akkor experten nem biztos hogy lejátszom
azért több 10ezret nem akarok erre költeni
sajnos nem tudok 
egy razorleafe 3-4000 bfp, azok a kis csillagal jelölt kártyák az ilyen nagyon dárgák azokat kapod a bolti verzsőnnel gondolom.
[ Szerkesztve ]

A csillagos az promo kártya,azok kaptak akik előrendelték a játékot.Olyan minta 2upgrade lenne rajta + charge upgrade.
hmm menyni midnent tanulok tőled
johogy vagy nekem,
de azok sztem irreálisan drágák...ak veszek 3 sima razorleafet upgreadelem meg charge, és ott vagyok kb fele annyi pont, igaz többet kell érte játszani ,egyébbként azokon a kép mindig jobb
nekem amugy a kártyák is rohadtul tetszenek
kártya állapotban ugyértem, kéne valaki akivel le tudom nyomni a 2ve meg a 4ve pályákat.
a 2vE öcsémmel megcsináltam standardon csak neki nem tul jo a gépe igy nem éri meg 10fpsel játszni online Rts-t 
Én is az overlordon vagyok, egyelőre még csak az ingyenes acchoz járó lapjaim vannak. Pár napon belül meglesz a full játék.

Hát ja,de valamiért mégis veszik,ma is eladtam egy promo harvestert 3450ért.Advancedeket már nem csinálok megvan minden ami onnan kell.
ájj, nem lehet valahogy accot átvinni? másik szerverre. és neked megvolt a promo harvester vagy vettélegyet és többért túladtál rajta? gondolom ilyet lehet csinálni habár elég sok kártya van azért fenn. de majd kirpobálom ezt a biznit
lol, a Mo pályát toltam és a végén már csak a battleshipek voltak és visszajött a command walkerxd az milyen... 42k hp és több mint 8ks dmg volt csomo XL lényem de 2pillanat voltak neki, valamit mindig elbszok csak az idegesít hogy egy csomo idő volt...
advanced-en?
igen. szar ez a szerver alig vannak pvpre be sem hív fél órája keres ellenfelet
[ Szerkesztve ]

Amikor elindítod a játékot kiválaszthatod h melyik szerverre akarsz menni,én olcsóbban vettem és továbbadtam drágán.Napi 200-250pontot meg lehet keresni simán csak az elején nehéz.
de az accom már a juggeren van vagy ez nem így működik bármelyiken tudok játszani? csak a wowból indulok ki de ha itt nem igy van az más

Az accountod nincs szerverhez kötve.
Tehát a játék indításakor ki tudod választani, hogy melyik szerverre akarsz belépni.
Tudtommal a piac egységes.
A Mo küldetésben, az utolsó küzdelemnél van két nagyon erős ágyú is. Igaz, ezek csak a földi egységeket sebzik, de azokat nagyon. Érdemes repülő egységekkel támadni. (Mo pedig akár várakozhat távolabb is, nehogy megöljék.) 
egen, tudom az ágyukat szoktam előbb mert azok szétszednek mindent ha meghagyom, a hajok nem is voltak erősek, simán nyertem volna csak viszajött az a walker. huha akkor belépek az overlordra köszike 
még minden offline 
[ Szerkesztve ]

Azért van szerverleállás mert lesz egy új map + elérhetőek lesznek a 3mas upgradek rare és ultrarare kártyákhoz.A mo nem megy időre,gyűjts össze 5,6 sárkányt és kész,mo-t pedig küld el valahova h meg ne öljék.Amúgy a dual orbról mennyit tudtok?Csak shadow-fire és frost-nature kombók lesznek vagy más variálás is?Mert ha csak ez a 2 akkor megölik a játékot kb mért összesen csak 2féle paklit lehet összerakni,pedig a fire frost vagy fire nature elég jó.
Akkor majd tolhatunk együtt 2 playeres mapokat. 
ettől tartok én is... de csak nem mondjuk eddig csak olyanokat láttunk de ez 3 kártya és elvileg 120lesz. ha valóban így adnák ki elég nagy butaság lenne.. amugy a Mo nincs is baj vele mondom simán meglett volna mert az XL unitok támadják a repülőket is és volt colosusom meg grimvine ezek akorát ütnek hogy nem lett volna semmi meg még sárkányomis volt de visszajött a command walker amit meg kell futamítani és oda beállt alájuk, nem vágom miért jött vissza. Nyertem volna egy PvP-t
amikor a leaállás volt dominateoltam az ellent 1 orbaja marad már csak 5perc se kellet volna hogy behaljon
amugy győzelemért milyen tokent és mennyit kapsz mert még nem nyertem jo kb 4et játszottam
ollie az tuti 
[ Szerkesztve ]

1et mindig kapsz kivéve ha kilépsz az elején.Vereségért maximum 2 ha szoros és sokáig tart.Győzelemért 3,4,6 ez attól is függ h rankban alattad vagy feletted van az ellenfél és meddig tart a meccs.
amikor egyszer kikaptam most, 3at kaptam, de lehethogy csak félrenéztem ha online megnézem hogy mennyi van

Commander Walker nem tudja támadni a repülő egységeket.
Tehát sárkány, sárkány és még több sárkány.
Földi egységek néhány varázslat elsütése miatt kellhetnek (a gyógyításhoz pl. nem kell).
7-8 sárkány még expert map-en is elég a végéhez. (Esetleg használj Regrowth-ot.)
ja megcsináltam az elején gyorsan bevertem a hajókat aztán megint jött de nem volt para mert lesárkányoztam 
atya isten, valami szörnyen Pvpzek, folyton kiszpk de ilyen nincs, alap paklival elvertek, lerohant windweaverekkel és ennyi nem tom semmi sem sikerül, még amikor sikerül is elönyhöz jutnom a csatákban folyton kikapok pedig erősebbek az egyégeim. valmait nagyon roszul művelek...jo még nem játszottam sokat de nem kélnye folyton kikapnom nem?
Általában minden multi játék olyan, hogy ha nincs tapasztalatod, esélyed sincs egy tapasztalttal szemben. Olvasgasd a fellelhető PvP leírásokat/útmutatókat, és próbálj gyakorlatba tenni belőlük taktikákat. Na meg a kártyáid sem mindegy, hogy milyenek.
Egyébként egy ilyen játékban, ahol az ellenséges sereg összetétele majdhogynem végtelen fajta lehet, némi szerencse is kell.
[ Szerkesztve ]
igazad van persze tudom hogy meg kell tanulni
csak türelmetlen típus vagyok mindnet azonnal nem tul szerencsés. Most edzem aztán átgondlom a pakilt meg a pvp-t majd szolj ha vagy 2ve re
Majd PvP-zhetünk is egymás ellen (én eddig még egyáltalán nem PvP-ztem a BF-el), legalább mindketten tanulunk, na meg mindketten kezdők vagyunk. Amúgy előreláthatólag este 9 vagy 10 után érek csak rá (holnap is, hétvégén még nem tudom).

Ne ranked-et játssz hanem sparring groundsban,ott nem vesztesz elo-t,viszont nem kapsz battle tokent se,de begyakorolhatod a taktikákat.Én az elején mindig arra törekszem h power előnyöm legyen pl ha nyerek egy kisebb ütközetet nem megyek rá hanem rakok inkább még 1powert stb.És támadásnál is mindig a powereire megyek először.
ok akkor ma én hétvégétől 10napig edz táborban vagyok, ha lehet ne huz el nagyon PvE-ben nekem 2vEben a standardok megvannak az adv-al várj meg 
engineer: jam ,csak a powerre megyek akkor ugye kevés egységből kell gazdálkodni az elején az a kritikus meg az orbokat akkor lenyulják
nehéz ügy
de abbol származik valami hátrányom ha rankeden játszom? mert ott legalább kapok tokent
[ Szerkesztve ]

Hát annyi hátrányod h folyamatosan -elo-t kapsz tehát a rankod elég gyenge lesz.
Nem fogok elhúzni, család és gyerek mellett sok időm nincs játszani. Eddig pl. még csak egyjátékos mapokkal játszottam, és azokkal is csak standardon.
Ha valakit érdekel, és van kedve Overlord szerveren Advenced/Ex mapokat játszani, vagy netán pvp-zni, az nyugodtan vegyen fel friendbe: Faberion néven futok!
(oh és vennék még néhány shadow/frost kártyát is, ha el akar valaki adni...harvi nem kell köszi, már megvan ;) )
[ Szerkesztve ]
én online vagyok Horja, téged nem látlak online 
engi:
az nem jo azért, nemtom meglátom még
oli: rendben
amugyha kell help standardon megyek veled
[ Szerkesztve ]
a marketben mennyit jelent a long medium és a short orába kb?

A short 2,medium 8,long 24.
Hmm, közben rájöttem, hogy nem tudom a BF nickedet. Az enyém GyokZoli.