Tehát ha a marketplace-n veszek twi boostert akkor kapok egy pluszt?
Jött egy 31 megás patch is ma.
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Tehát ha a marketplace-n veszek twi boostert akkor kapok egy pluszt?
Jött egy 31 megás patch is ma.
[ Szerkesztve ]
Nekem is pont most tölti, akartam is mondani. 

Forditod, hogy mi a változás? 
Ójajj, még nem néztem meg az összes replay-t, remélem ez nem cseszi el a lehetőségét.
Az első ez a bónusz booster, a második 2 fix:
* aposztófos felhasználónevekkel volt valami gond
* már nem lehet egyszerre 2 egyforma legendary egységet idézni egy mapon, különböző upgrade szintekkel sem
UPDATE NOTES, December 3rd
General
* New offer for first-time purchasers: Buy your Points on www.battleforge.com and get one free booster with your first purchase in the in-game store! (Only applies to your first ever purchase in the in-game store).
Bug Fixes
* Fixed issues that occurred with windows-usernames that contained apostrophes
* Fixed a bug where that allowed two identical legendary units with different upgrade level to be on the battlefield at the same time
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Tehát ha az AH-ban veszek boostert kapok egy másikat?
Most látom válaszoltál. Igen ez lenne az első és a kölöknek is. 
Nektek az analyzerben megjelenik a pálya és az azon történtek? Mert nekem nem.
[ Szerkesztve ]

Talán banális, de hogyan kapom meg az ingyen boostert?
Közben megtaláltam. Majd küldik mailban. Kiváncsi leszek mikor jön. 
[ Szerkesztve ]

hittem neked ollie, és most beruháztam a 3k bfp-re és a 64 lapra
ha gls rendes, már holnap meg is jön. akkor lehet veszek egy boostert az ajándékért 

Ha jól vettem ki csak akkor kapsz ajándékot ha a battleforge.com oldalról vettél BFP-t. Legalábbis a pszeudokód ezt mondja... bocs programozó vagyok XD.
Csak a normál PvP mapoknál jelenít meg térképet.
BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

Ez a simai nevű pálya volt. De nem, hogy térképet nem jelenit meg, hanem mást sem. A siege of hope-ról kiirja az adatokat (amivel szerepeltem a versenyben). De a pvp-t az istennek sem akarja.

Gyereknek bontottam egy boostert (már régen is akarta). Hát kérem 100bfp-t nem ért az egész. Kiváncsi leszek a free boostert mikor küldik és abban mi lesz.
milyen free booster?
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

Olvass kicsit vissza 
Battleforge ign: Demiron // HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec
valamit nem értek. nem láttam eddig ezeket a postokat azért volt ködös a dolog
de most látom. hogy is van ez? pedig mindig lecsekkolom a topicot addig ahol tegnap abbahgytam. fuura
[ Szerkesztve ]

Ismerős, néha nekem is csak többszöri nézésre jeleníti meg a legújabb kommenteket... 
Battleforge ign: Demiron // HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

[link]. Már órákkal előbb vettem a kölöknek. De a jutalmat még nem küdték. Mondjuk a citrom elég érdekes. Ráadásul most valami nagy felujitás és karbantartás van. Remélem azért hamar megjön a cucc. Ha nem baj lesz.
Azt is remélem abba lesz valami használható is. 

Yeah ! ma estére megvan a gépem újra harcra indulok
bele kell húznom mert ez a 2 hét kihagyás nagyon sok volt nekem... 
Grafikai munkák, arculat tervezés és portrékészítés vállalása korrekt áron, nézd meg a referenciákat ! :) http://logout.hu/tema/igenyes_grafikai_munka_es_digitalis_portrekeszites/hsz_1-50.html

Gyors kérdés: fire-nél a supression nevű képesség blokkolja az egységgyártást is mondjuk egy random map-en, ha arra a bizonyos épületre nyomom?

Hehe, jó neked, nekem 2 napja gyengélkedik a netem, remélem én is hamar visszatérhetek ! 
Vettél BF pontot a battleforge.com oldalon? Ha nem, nem jön ajándék booster, de ezt is leírtam.

ehh... Az van ha elindítom a játékot elkezd letölteni valami új cuccot majd kiírja :
Download of file bf1_effects_l0w_01.cab failed ! reasons: Unknown error.
Ezzel mit kezdjek? nemtok miatta játszani 
Grafikai munkák, arculat tervezés és portrékészítés vállalása korrekt áron, nézd meg a referenciákat ! :) http://logout.hu/tema/igenyes_grafikai_munka_es_digitalis_portrekeszites/hsz_1-50.html

Nem. De csak az ott vásárolt pontból müködik a dolog? Mert ez nem volt világos.
"Ha a battleforge.com-on keresztül veszel BF pontokat (bármennyit), vagy már vettél a múltban, valamint most vásárolsz először ingame booster-t vagy tome-ot, kapsz plusz egy twilight booster-t ajándékba." Ebből nem derül ki, hogy előbb pontot aztán boostert. Az jön le, ha először veszek boostert.
Azért odaát is lehetnének világosabbak. 
[ Szerkesztve ]

Igen ez vonatkozik a pontra. De nekem ebből nem adódik, hogy ebből a pontból kell boostert venni.
De mindegy.

nincs olyan opció nekem
az összes cucc szürke nem enged rá kattintani 
Nem abból kell venni, csak kell, hogy onnan - is - vásároljál pontokat, ha még nem tetted. Ez volt az egyik feltétel.
(#2026) phanzetomox: nem tudok mit mondani. Próbáld meg átmozgatni a fájlt valahova és úgy is próbálkozni.
Hmm, most nézem, hogy nincs is ilyen fájl a BF könyvtárban, lehet, hogy újra kéne telepíteni a klienst.
[ Szerkesztve ]
huzd ujra mert ez jobb nem lesz.
gyuri, ha vettél a bf.com-on dombornyomott kártyával BFP-t és még ingame nem vettél boostert hanem ez az első akkor kapsz. Ollie jol gondolom ugye?
[ Szerkesztve ]

tegyem fel újra

jól

Üdv, az általad is belinkelt promóció szerint két feltételnek kell teljesülni.
1. Veszel pontokat a store-on keresztül vagy a múltban vettél már onnan. (Retail box nem jó!)
2. Azon az accounton még soha(!) nem vettél booster, de most veszel legalább egyet.
Decemberig él a promo.
Ha jól értelmeztem 
igen mert valami nagyon öszekuszálodhatott. muszáj lesz ha játszani szeretnél, ha már a patchelésnél sincs az a "full file check" akkor nem nagyon van mi mást tenni
Na, már majdnem minden replay-t kielemeztem, az eredményhirdetés vagy ma éjjel, vagy legkésőbb holnap este meglesz.
Amíg tart a kiértékelés, addig is szavazzatok a következő BF versenyről. 

hát nemhiszem elmá
sors direkt szivat engem...
újra tettem a játékot de most megint kezdi ezt a Out of range frequency 80k/72hz
múltkor már megoldottam haver monitorjával átálítottuk a játékban a beállításokat, de valahogy máshogy nem lehetne? ötlet? ( a monitort bárhogy állítom sehogy se jó )
(#2036) DeckardCain válasza phanzetomox (#2018) üzenetére

Szintúgy 2 hét kihagyás 
(#2037) DeckardCain válasza DeckardCain (#2036) üzenetére

lvl 8 kicsit nehezebb lett...
Nem, csak nem egyforma a nehézsége a szinteknek.
A nehézség a következőképpen változik (könnyebbtől a nehezebb felé):
1. bandits
2. twilight
3. lost souls
De még azonos tileset-en belül is változó a nehézség, pl. van, hogy a harmadik orbnál csak 1 spawn building van, de olyan is, hogy 4.
Ja, igen, mindenkinek: most írom az eredményeket a verseny topikjába, max fél órán belül meglesz. 
[ Szerkesztve ]

Hátte? Már azt hittem nem jössz többet. 
Béláim az úrban. Hál istennek sokan vagyunk (de még mindig nem vagyunk elegen). Ezért megjegyezni vagy vissza keresni nem mindig tudom az IGN-t.
Tehát mindenki írja meg nekem legyen kedves pü-ben. Mikoron mindenkié meglesz berakom egy postba. Azt könnyen megtalálja mindenki. Thx a közremüködést.
gondoltam megprobálok egy 4playeres dif 10et hogy milyen is az. sikerült. mondjuk banditok voltak de eltudom képzelni milyen amikor twlight van... 

Fiam diff9-e [link]
Akinek még nem tudom az IGN-t az küldje el püben, hogy egy hszben kitudjam rakni.
[ Szerkesztve ]
A különdíjak is kihirdetve, valamint a nyeremények mindenkinek elküldve. Gratulálok még egyszer!
És legyetek szívesek szavazzatok a 3. versenyre, ha még nem tettétek.
(#2041) Gyuri27: grat a fiadnak! Mi is a nickje?
[ Szerkesztve ]
nem rosz, amit viszont változtatni kéne hogy a stone hurlerbol a másik aff knockbackeli a medium lényeket, és az aggressorbol is jobb a frost szerintem.
ollie köszönöm szépen. 
[ Szerkesztve ]

Én a frost aggressort használom. Jó dolog ha leütik fagyaszt. De ha leütik akkor már gond van és az sem rossz ha gyógyit. Hurler igen abból anno jobb lett volna az m-s knock. Meglátjuk.
ollie: Jampec.
[ Szerkesztve ]
nah, végre meglett nekem is a dif10.
szintén bandit ellen, + még mázli volt, hogy a 2. orbnál csak 2 spawn building volt.
előtte meg nyomtunk egyet lost ellen diff9-en, csak úgy poénból, mert ált. ilyenkor restart van. hááát kb. a map feléig jutott a csapat, aztán behaltunk. 
BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet
lost az nagyon komoly. vérprofik kellenek és tapasztalat ellenük. az a durva hogy a 2. orbnál L bogár van és nem is csak az még csomo trükkös erős ellen. 

Köszi 
Gyuri27: nem tűntem el, megvagyok 
Sajnos ez az 1 hónap nem volt egy leányálom(influenza->sok antibiotikum->gyomorproblémák).
2 hetet voltam táppénzen, múlt hónapban akkor több időm volt játszani, már ha volt erőm hozzá, most meg nem voltam itthon 2 hetet, aztán egy notebookon érdekes lenne, de a legnagyobb baj erre sajna nincs időm hétköznap.
Felnéztem BF-re, és globalon magyarul megy a beszélgetés. 
Milyennapvan?

ollie: a versenyen bárki indulhat? tehát nemgond ha a paklim az alap play4free lapokból van összerakva?